Насловна Политика Радикали: Повратак Крима је пример за будуће генерације Срба

Радикали: Повратак Крима је пример за будуће генерације Срба

0
ПОДИЈЕЛИ

На годишњицу уједињења Крима са матичном Русијом, Српска радикалнa странка подсећа јавност у Србији на очигледну промену равнотеже снага у свету, и погрешни положај у који је Вучићев режим ставио нашу земљу сврставајући је на страну Запада, а против Русије- кажу се у данашњем саопштењу СРС.

SRS

Како Радикали кажу повратак Крима под суверенитет Русије, претставља показатељ урушавања западних центара моћи у Вашингтону, Лондону и Бриселу. Воља грађана Крима да поново буду у заједничкој држави са Русијом имплементирана је без и једног испаљеног метка, иако је про-западна власт у Кијеву дала све до себе да изазове крвопролиће. Нажалост то им је пошло за руком у Доњецкој и Луганској области, где и поред стравичних злочина које су извршили припадници украјинске војске наша власт није нашла за сходно да упути осуду Србије, а Александар Вучић непрекидно понавља да он поштује границе Украјине укључујући њен интегритет на Криму- наводи СРС.

У саопштењу СРС стоји и да тренутна власт у Београду не претставља вољу српског народа које апсолутном већином подржава уједињење Крима са Русијом, а ова историјска победа руског народа претставља путоказ за будуће генерације Срба, и доказ да Запад више нема ону снагу коју је поседовао у протекле две деценије.

Српска радикална странка позива напредњачки режим да прекине са наношењем штете Србији, као и да прихвати границе Русије укључујући Крим јер је порицање суверенитета Русије над Кримом једнако непризнавању саме Русије као државе.

Србија мора да прекине ирационалну политику испуњавања ултиматума Европске уније и Америке и да се у циљу остваривања националних интереса окрене економској и војној сарадњи са Русијом. Наша је историјска обавеза да Русији узвратимо подршку од које данас зависи наш територијални интегритет на Косову и Метохији као и судбина свих грађана Србије који тамо живе- закључују у Српској радикалној странци.

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here