Насловна Политика Рачић: Долазак Тачија распродаја образа и части Црне Горе

Рачић: Долазак Тачија распродаја образа и части Црне Горе

2
ПОДИЈЕЛИ

 Veljko-Račić

Клуб Црне Горе и Србије из Подгорице саопштио је да ће присуствовати протесту поводом посјете Хашима Тачија Црној Гори, заказаном за петак.

Предсједник Клуба Црне Горе и Србије из Подгорице Вељко Рачић казао је да је та организација са невјерицом прихватила информацију да ће ,,земљу чојства и јунаштва,, посјетити  један овакав већини грађана непожељан гост.

Ипак смо вјеровали, додуше изгледа наивно, да у овом политичком тренутку и искушењима кроз које пролази наш народ, гдје су нападнуте све његове темељне вриједности ипак неће доћи до ове бесомучне распродаје образа и части оне честите његошевске Црне Горе од стране актуелних однарођених политичких елита које њоме управљају. Међутим, очигледно је да више политички и друштвени морални кодекси нијесу на нивоу на ком су били кроз историју – народски речено све је на продају. И  што је најгоре по друштвену заједницу очигледно зарад личних интереса једне ситне групе људи окупљених око црногорског премијера“, навео је он.

Сигуран сам, додао је Рачић, да је поводом најављене посјете злочинца Тачија постиђено интимно,људски, преко седамдесет посто грађана Црне Горе.

2 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Није исто,наравно! Српска Спарта је дио нашег историјског бића и темељних опредељења!
    Српска Црна Гора је њено друго име!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here