Насловна Политика ПзП: Упркос медијској камањи против ДФ-а, показали смо утемељеност наше политичке мисије

ПзП: Упркос медијској камањи против ДФ-а, показали смо утемељеност наше политичке мисије

2
ПОДИЈЕЛИ

Данас је одржана сједница Главног одбора ПЗП (ГО ПЗП) на којој су представници ПЗП у Предсједништву ДФ информисали чланове највећег страначког органа о последњим дешавањима у ДФ-у и о имплементацији „Манифеста политичког дјеловања ПзП у условима политичке кризе“, који је усвојен раније, на сједници ГО ПЗП одржаној 11.10.2014. године.

radulovic-medojevic-polagacete-racune-pljacku-kap-a-crne-gore-slika-400428

Главни одбор је тим поводом једногласно усвојио Закључке, у којима је снажно подржано поступање страначког руководства током минулих дешавања. ГО ПЗП је данашњим Закључцима једногласно и снажно подржао ДФ да настави са остваривањем његових историјских мисија : црногорско-српском помирењу и обједињавању свих истинских антирежимских снага, без обзира на вјеру и нацију, на послу смјене овог криминалног режима и на послу формирања одговорне и стручне алтернативе актуелној власти.

ГО ПЗП је данас позвао све антирежимске партије, чиниоце цивилног друшва и грађане, да се окупе око ДФ, као најзначијнијег опозиционог чиниоца, како би помогли да се створе предуслови за остварење поменутих историјских циљева. ГО је једногласно усвојио оцјену, да је ескалација политичке, економске, институционалне и моралне кризе – која је наступила у периоду након усвајања Манифеста ПЗП-а – додатно потврдила политичку визију и неупитност метода дјеловања у условима кризе, које је ГО ПЗП предлагао својим партнерима прије више од 5 мјесеци.

У данас усвојеним Закључцима са жаљењем се констатује да су, умјесто окупљања свих демократских и антирежимских чинилаца око ДФ-а ( како би се обезбиједили првих фер и демократских избора, који би неупитно довели до смјене криминогеног режима ), одређени центри ванинституционалне моћи покренули процес борбе за превласт унутар опозиционе сцене. Констатовано је да је поменута, добро позната лобистичка група, у циљу остварења и заштите сопствених пословних интереса, још једном иницирала прекомпозицију опозиционе сцене, од чега је профитирао само актуелни режим, и која је довела до слабљења политичке алтернативе.

ГО ПЗП је једногласно констатовао да је, упркос снажној кампањи која је у медијима и на терену мјесецима вођена против ДФ-а, наш коалициони савез показао утемељеност своје политичке мисије, своју доказану снагу, као и чврстину повјерења и подршке коју ДФ ужива међу грађанима Црне Горе.

ГО ПЗП је данас задужио своје представнике у Предсједништву ДФ да иницирају теренску и медијску кампању по Црној Гори с циљем јачања

2 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Е овако, наставите само Медо , па Бања, па Милан, па Јанко, ајде мало Славен Радуновић

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here