Насловна Политика ПзП позвао Агенцију за спрјечавање корупције да се позабави случајем „Рамада“

ПзП позвао Агенцију за спрјечавање корупције да се позабави случајем „Рамада“

1
ПОДИЈЕЛИ

Јавно позивамо Агенцију за спречавање корупције да се позабави случајем „Рамада“ и на тај начин почне да се напокон мијеша у свој посао. Недопустиво је да установа која је дужна да заштити „звиждаче“ остане нијема на ово што се дешава, саопштила је данас Ива Павловић, чланица ГО Покрета за промјене.

Павловић је навела да ПзП даје подршку храброј самохраној мајци двоје дјеце, која је управо захваљујући бахатом односу према државном новцу остала без посла.

„Сматрамо да држава шаље погрешну поруку грађанима, јер умјесто да се казне они који врше незаконите радње, кажњавају се они који их открију“.

Чланица ПзП је истакла да је менаџерка хотела Рамада уједно и грађански активиста, позната у јавности по својим несебичним дјелима, „те изгледа да у овом случају страдају они који својим радом чине да друштво у цјелини буде боље а не они који злоупотребљавају државне ресурсе“.

„Ово није први пут да се овако нешто дешава, али вријеме је да сви заједно станемо на пут пљачки, корупцији и кажњавању оних који су својим поступком учинили да незаконитости постану јавне.

Павловић је нагласила да се за овакве афере у уређеним државама одговара, а министри подносе оставку. У овом случају то би морао бити министар Иван Брајовић који је из средстава Жељезнице Црне Горе платио скуп своје партије у већ споменутом хотелу.

„Одговорност за овај случај сигурно не сноси мајка двоје дјеце, која свој посао обавља професионално, већ они који су знали а нису реаговали“, нагласила је Павловић на крају саопштења.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    „… да се за овакве афере у уређеним државама одговара, а министри подносе оставке.“
    Питам се питам, да ли ми живимо у уређеној држави? Одговор: да, ми живимо у уређеној држави. Уређеној за само једну групу индивидуа.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here