Насловна Насловна Путин о америчкој ПРО: Свијет није свјестан у каквој опасности се налази...

Путин о америчкој ПРО: Свијет није свјестан у каквој опасности се налази (ВИДЕО)

3
ПОДИЈЕЛИ

„Није ми обичај да некога критикујем, али када је Америка једнострано напустила антиракетни споразум 2002. то је био огроман удар на међународну безбједност – то је био први ударац на стратешки баланс сила у свијету“, упозорио је у јуну 2016. године руски предсједник Владимир Путин, који је на јучерашњој годишњој прес-конференцији казао да је Русија напредовала у усавршавању система нуклеаре тријаде, укључујући начине на које се може савладати ПРО.

„Морам вас подсјетити да су највећи глобални сукоби задњих пар деценија избјегнути због геостратешког баланса сила које су некада постојале. Двије нуклеарне суперсиле су се договориле да престану производити и офанзивно и дефанзивно наоружање. Веома је једноставно: када једна сила постаје доминантна у свом војном потенцијалу, велика је вјероватноћа да ће бити која ће искористити прва тај свој потенцијал“, нагласио је Путин средином ове године, подсјећајући да је антиракетни систем претходно био забрањен међународним законима и осталим договорима који су постојали.

ПУТИН ПОРУЧИО СВЕТУ: Мораћемо да се бранимо,и одбранићемо Русију и наше савезнике! Поделите овај видео где год можете. Подржите и лајкујте ову ФБ страницу.

Geplaatst door Владимир Владимирович Путин op maandag 12 december 2016

Цјелокупан говор руског предсједника погледајте на означеном видео-линку.

3 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    zhvaljujuci Njemu i Njegovoj politici jos nijesmo u pravom smislu u Treci svetski rat,problem jeste Pravoslavlje ,ali u kom smislu , u tom sto Zapad nikada nije razmio Pravoslavlje ,jer materijalno je iznad svega,a do njega doci je sve dopusteno i cini se sve ,zato Zapad i razumije samo silu ,jos bolje kada dobije po njusci,nikda nijesu razmjeli Vizantiju,iako se dice pokradenim konjima iz Konstantinopolja, i dans je tako,razlika je jedino ta sto dans to ne kazu ljudi crkve Zapadne nego njihovi politicari,u njihovo ime.Promijenilo se nije nista od Krstaskih ratova,sem nacina ostvarivanje cilja,koji je vidljiv,u Konstantinopolj su danas Turci ali i u Berlinu Parizu i Londonu,u milionima,njihove crkve su uglavnom prazne ,izuzetak je nocas,dok mjesta u dzamijama nema,sem na trgovima.Vrednosti muslimana su svjedoci gradjani ovih dana u svim gradovima Evrope,ali docim prodje „opasnost“ sve se zaboravlja ,gospodin PROFIT je jedini cilj i djelovanje Zapada i njegove kulture.
    Demokratija se osvaja i postavlja sa Tomahavcima i skoro da je to postao obicaj i pravilo,sve do Sirije,od Sirije pa na ovamo nesto cese mijenjati,kao sto vidjesmo u ovm dopisu Rusija je spremna da razgovara,ali neda se vise varati,kako je rekao Njegos : Spustavah se ja na vase uze………………,tako i Veliki Putin je naucio zivotnu lekciju ,sve moze ali Rusija na prvo mjesto,Bogu da je Velikome Hvala!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here