Насловна Насловна Протести ДФ-а 27. септембра – прво техничка влада па избори!

Протести ДФ-а 27. септембра – прво техничка влада па избори!

4
ПОДИЈЕЛИ

Protest opozicije PG

Предсједништво Демократског фронта предложиће чланицама тог политичког савеза да протести, који треба да доведу до формирања техничке владе, почну у недјељу, 27. септембра, потврђено је Дневним новинама у врху ДФ.

Демократски фронт је одустао до раније најављиваног обарања владе премијера Мила Ђукановића и сада траже формирање техничке владе, која би омогућила организовање избора по новом изборном законодавству.

ДФ је одустао од обарања владе, јер жели да се у протесте укључи комплетна опозиција, а да ни Социјалдемократска партија Ранка Кривокапића не буде против„, казао је саговорник Дневних новина из ДФ.

Очекује се да предлог о почетку протеста буде прихваћен у Беранама 13. јула, на заједничкој сједници главних одбора свих чланица Демократског фронта. Предвиђено је да 27. септембра испред Скупштине Црне Горе буде одржан концерт познате београдске групе Ван Гог, што ће означити почетак протеста.

Планирано је да протести трају све док се не стекну услови за формирање техничке владе.

4 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    od mene ste dobili glas,a sad šetajte, đe nađoste te novine, zašto to nijeste rekli da objavi DAN, mislite ima se pa se kupuju ČEPURCI, one novine BALAVOGA i te nove i DAN , DAN, DAN

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here