Насловна Друштво Протест против доласка Тачија: “Крв је људска храна наопака“

Протест против доласка Тачија: “Крв је људска храна наопака“

29
ПОДИЈЕЛИ

 

plakat protest

Предсједник Савеза удружења расељених у Црној Гори Миленко Јовановић  и званично је пријавио Управи полиције у Подгорици  протестни скуп који ће 16. Јануара у 12 сати бити одржан пред вилом „Горица“ поводом доласка ратног злочинца Хашима Тачија у званичну посјету Црној Гори. У пријави је наведено да организатори очекују око 3.000 грађана на скупу чије је гесло Његошев стих „Крв је људска рана наопака“.

 „Хашим Тачи је осуђени терориста, лице са потјернице, Савјет Европе га је осумњичио за масовна убиства цивила и трговину људским органима у злогласној „Жутој кући“, а у Црној Гори нема расељеног лица са Космета којем Тачи и његова злочиначка „ОВК“ нису заклали или киднаповали члана уже или шире породице, кућу запалили, гробове преорали, цркве срушили“ – казао је Јовановић, уз напомену да  су то једини мотиви скупа који се организује.

Taci i dron, turneja

Јовановић је рекао да је Тачи директно одговоран за прогон скоро 300. 000 Срба и Црногораца са Космета, уз напомену  да је ОВК протјерала свих 30 хиљада Црногораца из Метохије, што је, вели, превелик разлог да му премијер Ђукановић и Филип Вујановић не љубе крваву злочиначку сабљу.

Против доласка вође терористичке ОВК су и лидери Нове српске демократије и Покрета за промјене Андрија Мандић и Небојша Медојевић.

Andrija Mandic 1

 Мандић: Власт да спријечи нову велику срамоту

Андрија Мандић је позвао државни врх да откаже гостопримство Тачију, јер се, како је рекао, „не смије десити да се један терориста прихватати са свим почастима и не смије се лажни министар, лажне владе из лажне државе, третирати од стране једне државе како то планира Влада Црне Горе. Он је нагласио да је Тачи синоним за прогон и мучење стотина хиљада Срба, али и 30 хиљада оних који су се изјашњавали као национални Црногорци на КиМ.

nebojsa medojevic_

Медојевић:  Колико је Тачијева „ОВК“ заклала Црногораца?

 И предсједник ПзП-а Небојша Медојевић успротивио се посјети Хашима Тачија Црној Гори наводећи да је његова посјета “провокација Срба у Црној Гори”.

Медојевић је на свом Твитер налогу написао да је “посјета команданта ОВК провокација и додао “колико је Црногораца убила ОВК”.

 Он је додао да “лажне” опозиционе партије неће осудити Тачијев долазак у Црну Гору.

mitropolit-amfilohije-1

 Митрополит Амфилохије:  Пљунули на краља Николу због дебелог цријева

Митрополит Амфилохије казао је у вези са најавом доласка Тачија у Црну Гору да се ”нада да Тачи долази и да нашем премијеру Ђукановићу (Милу) врати оно што је за вријеме Зетске бановине припадало Црној Гори и да му каже ‘ево ти, човјече, Метохија. Враћам оно што сам отео“.

”Признавањем независног Косова пљунули су на краља Николу Првог Петровића, али су се одрекли и онога што је значила Мојковачка битка. Ако би Тачи вратио оно што је све до 1945. било црногорско, тиме би се васпоставила права Црна Гора”, рекао је он додајући да је Зетска бановина имала преко 30.000 км2 и да је између осталог обухватала Пељешац, Штоно, Мљет, Дубровник, територију до ријеке Наретве…“ – казао је митрополит Амфилохије, уз напомену да ће увијек бити оних који ће сопствене интересе и интересе дебелог цријева проглашавати за идеологију.

taci i limaj u Drenici

Тачи и у Улцињу

Самозвани потпредсједник Владе и министар вањских послова тзв. Косова 15. и 16. јануара биће у званичној посјети Црној Гори, а у Подгорицу ће стићи 15. јануара као гост црногорског шефа дипломатије Игора Лукшића. Тачи ће се током боравка у Црној Гори састати и са Филипом Вујановићем, премијером Милом Ђукановићем и предсједником парламента Ранком Кривокапићем. Вођа ОВК ће посјетити и Улцињ, гдје ће разговарати са предсједником Општине Фатмиром Ђеком.

29 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Crn obraz svima koji ne doju na protest. Bravo politicari sto podrzavate, ali bravo i sto niste vi organizatori nego ovi ljude kojima su oteli i kasapili najmilije. Podrzimo ih braco!

 2. 0
  0

  Kratko, jasno
  Ko pjeva ovu pjesmu?
  Ko ju je napisao?
  Ko ju je komponovao?
  I najvažnije
  ĐE SU SE NALAZILI KADA JE BUKTIO RAT NA KOSOVU?
  Kada odgovorite na ova pitanja odgovorićete i na mnoga sporedna (a važnija).

 3. 0
  0

  Umalo da zaboravim da skrenem pažnju nekim ljudima da se lažno ne predstavljaju. Kralj Nikola ima svoje žive naslednike i samo oni mogu govoriti u ime svog pretka. Neka pojedine duhovne nakaze ne govore u njegovo ime.

  • 0
   0

   Ovako, dragi moj Tvrtko
   Da li pokojni suveren CG ima svojih živih nasljednika.
   Ima!!!
   Ko ima pravo da u njegovo ime nešto kaže ili saopšti?
   Isključivo on i niko više!
   To je onaj čovjek kojeg su, kada je došao u Cetinje da se pokloni sjenima svojih predaka, na veoma grub način izbačili iz manastira, iako su oni kojima kosti tu počivaju njemu veoma bliski a oni koji su ga odatle izbačili i spriječili ga da oda poštu sjenima svojih predaka, sa njima nemaju ništa zajedničko.
   Kako se može nazvati onaj čovjek koji sa pokojnikom nema nikakve veze a predstavlja se njegovim naslednikom koji ima pravo da tumači njegove želje i zavjete?
   Da li je to dozvoljeno u kraju iz kojeg ti dolaziš i kako u tvojem kraju zovu takve ljude?
   Sa tim činjenicama polemiši Tvrtko. Volio bih da mi nađeš opravdanje za takvo ponašanje. Naravno, ako ga uopšte ima. U mom kraju, za takvo nešto nema opravdanja. Čak što više, niko ne osuđuje te ljude. Oni se matraju bolesnim ili duhovno izvitoperenim osobama koijima treba liječenje.
   Cilj svake polemike među kulturnim ljudima je ukrštanje činjenica i stavova a ne vrijeđanje. Razgovor na kojem insistiraš je ispod svakog nivoa. Vjeruj mi, stvar je moje dobre volje što ga sa tobom ponekad vodim. Polemika sa tobom ne zaslužuje napor niti dva otkucana slova!

 4. 0
  0

  Pa stani malo u prolazu! Sta sad imaš protiv protesta zbog dolaska u Crnu Goru čovjeka koji se povezuje sa najgnusnijim zlocinima(podsjetit cu te na izvještaj Dika Martija o trgovini organima, kao i istraga Haga o učešću u ratnim zločinima)?! Evo da pričamo „normalno“ zašto ja kao Srbin iz Crne Gore nebi iskoristio svoje ustavno pravo i na jednom mirnom skupu iskazao svoje nezadovoljstvo posjetom takvog čovjeka ukoliko me takva posjeta vrijijedja ,a trebalo bi i tebe jer je medju žrtvama zločina bilo i mnogo „Crnogoraca „sa Kosova i Metohije?! Mislim da je moje pitanje na mjestu jer ti je očigledno to zasmetalo.
  Probaj da ostavš tvoju slijepu ostracenost po strani i odgovoriš mi

 5. 0
  0

  Gospodin koji je stalno „u prolazu“ vrši klasičnu „zamjenu teza“! Naime, ovdje nije riječ o kralju Nikoli, njegovim „potomcima“ ili autentičnosti nekakvih stihova, već o sadisti i zlikovcu koji je klao ljude, vadio im organe i prodavao ih na crnom tržištu! Jako bih volio da se gospodin i o tome izjasni!

 6. 0
  0

  Ma ljudi moji, nemam ja ništa protiv protesta. Na to svako ima pravo i, ako smo demokratska država, to niko ne smije zabraniti. Reagovao sam samo zbog jedne stvari, a to je sakrivanje pojedinaca iza svega i svačega. Ne sviđa mi se što se visokopreosvećeni Amfilohije sve više sakriva iza lika i djela poslednjeg suverena CG kao i iza lika sv.Petra Cetinjskog. Sa njima se posvećuje i zamišlja da je jedini tumač njihovih mišljenja i nasljednik njihovih položaja. Naročito mi to smeta u svijetlu postojanja živih nasljednika istog koji bi jedini mogao govoriti u ime svojih predaka. Takođe mi smeta (no o tome nije riječ u ovome tekstu) što pojedini CG političari poistovjećuju svoju partiju sa državom CG kao i svaki napad na njih smatraju napadom na državu na čijem su čelu. Kada god im nešto smeta a kada osjete da njihova rabota nema uporište u narodu počnu citirati (ali samo ono što njima odgovara) određene govore i djela bivših suverena i vjerskih poglavara. U tome je visokopreosvećeni šampion.
  Mora mu već neko skrenuti pažnju na to. Nadam se da čita ovaj portal, pa rekoh, da je ovo idealna prilika za to.

  • 0
   0

   Њихов наследник је католик, француз и изрод. Нпр. рођени отац принца николе је отворено био четнићки идеолог… подржавао је уједињено српство и Дражу Михаиловића. сувише је коментарисати француза за којег тврдиш има једино право да тумачи Његоша, без обзира што тај пинч не разумије српски и не умије ни прочитати Горски Вијенац.

   Нек се принч позабави својим оцем, па нек онда крене надаље.

 7. 0
  0

  Доскорашњи жутокљунац, Милов пулен Лукшић, који ни војску није био способан да одслужи, него су му задужили метлу у некој школи у Бару, данас треба да се испрси и да пљуне Црној Гори у образ, дочекујући српског крвника Тачија.
  Јадни несрећници, знам да се нећете застиђети, јер образа немате, пољубите Тачија у гузицу, нек се зна кад се већ брукате, како се брукате!
  Нек памте генерације издајнике своје нације!

 8. 0
  0

  Gospodine „u prolazu“, ponovo zamjena teza, nije ovdje riječ ni o Mitropolitu ni o ustavnoj slobodi okupljanja, a Vi ste ponovo izbjegli da se izjasnite o Tačiju! Očito ste „bolećivi“ prema ovom monstrumu! To je Vaše pravo, ali i problem, vjerujte mi!

 9. 0
  0

  ,,U Prolazu,, Niko nikada nije zabranio onom ,,Arapinu,, sto ga vi zovete Pariski Nikola Petrovic da udje u manastir , a to sto su Petrovicu ucinjeli za CGoru Ti i tvoji poricete i namjerno krivo tumacite i na kraju Petrovici nista nisu ucinjeli za dobrobit iskljucivo sebe i svoje poriodic nego za dobrobit CGore , Srpstva i Pravoslavlja. Znam ja da TI i tvoji ne mozete napraviti razliku izmedju licnog i Opsteg dobra zato Ti i tebi slicni najbolji opis imaju u onoj ,,Viva Vero Debelo Crijevo,,
  Po tvojoj logice Puskinova djela pripadaju njegovoj porodica , Ajfelova kula porodici Ajfela , Mikelandjelova djela njegovim naslednicima itd , Cetinjski manastir Pripada onome ko ga je izgradio , pa bi tu mogli napravit diskoteku dje bi mlade cetinjanke i cetinjani mogli da imaju kasting za Mila , Mirasa , Sinavatru, Kalica , Tacija za tebe i ostale Sataniste.
  A sto se tice polemike stobom ona je izlisa jer sa onim koji razmislja Debelim Crijevom nama polemike vec samo pustis vodu i onda zaista mozes reci da si U Prolazu.

 10. 0
  0

  Prije svega hvala na odgovoru.
  Kada se neko poziva na činjenice onda da bi to isto bile moraju biti istina, u suprotnom to su manipulacije i da ne budem previše grub polu-laži. Iz prvog Reagiovanja na komentar vi pokušavate da nam saopstite da su Kosovska desavanja proizvod mita( u sta se donekle sa vama slažem),ali pri tome zaboravljate da su najveći tvorci istoga bas oni čije nasljednike večeras pominjete. Problem je u tome sto tzv naslednici tumače istoriju pa i ovu temu na način kakav odgovara njihovim trenutnim( finansijskim inter.) Nj. V. P. Mitropolit sto mu po kanonu i tradiciji i pripada radi toga mora da reaguje.
  Sto se tiče nasljednika pa mislim da i vi dobro znate ko ga je pronašao i doveo u Crnu Goru a sto se tiče izbacivanja iz crkve taj dogadjaj je svijesno tako interpretiran a njemu su prethodile razne da ne kažem gluposti dotičnog.inace cijeli dogadjaj po mojim saznanjima je bio farsa.
  Mislim da je svima u Crnoj Gori jasan odnos Crkve i Srpskog naroda prema našoj dinastiji Petrovic i da nam bar to niko u državi nemoze zamjeriti..

  Izvinjavam se zbog grešaka jer pišem sa tel.

  • 0
   0

   Kosovo, mit ili stvarnost. Zar je to, poslije toliko vjekova, toliko važno? Na istoriju, na svu sreću, ne možemo uticati sem da je krivotvorimo ili u nedostatku dokaza stvaramo neku ličnu sliku događaja. Neki bi, kada bi mogli, da je ponove ne bi li ispravili neku po njima istorijsku nepravdu. Razlika između mene i većine ljudi koji ovdje ostavljaju postove je u tome što ja živim u sadašnjosti. Oni koji izvjesno vrijeme provedu na zapadu mogu primijetiti da tamo ljudi, planirajući svoju budućnost, žive u sadašnjosti. Mogu primijetiti i to da su vrlo malo, ili čak nimalo, opterećeni zbivanjima kroz istoriju. Da nije tako Francuska, Njemačka kao i Engleska nikada ne bi međusobne prekidali ratove. Što se više pomjerate ka bliskom istoku to istorija postaje važnija i zauzima više mjesta u životima ljudi. Zbog toga smo tu gdje jesmo. O budućnosti malo ko u CG priča i razmišlja. Niko ne govori o mogućnostima. Većina se bavi istorijskim ograničenjima. Svi su puni neke „svoje“ istorije a što je najgore iz nje uzimaju samo ono što njima odgovara.
   Naveo sam kao činjenicu sve češće mitropolitovo poistvjećivanje sa sv.Petrom Cetinjskim (prije svega) i poslednjim suverenom CG. Mislim da to nije u redu. Njegov zadatak je da propagira mir i javanđelje. Politika i istorija ne bi trebali biti, kao što je kod njega slučaj, njegovo osnovno zanimanje.
   Vjerujte mi da za nasljednika Nikolu Petrovića nijesam znao dok se nije pojavio u CG. Ni sada ne znam ko ga je doveo (pretpostavljam neko iz bivšeg LSCG). Moram priznati da mi je veoma drago što je došao u zemlju svojih predaka.
   I na kraju da se odredim o gospodinu Tačiju!
   Kao pripadnik jedne savezne institucije, koja je bila angažovana na cijeloj teritoriji SFRJ, znam da se mnoga zbivanja na terenu nijesu odvijale onako kako su to političari u CG i Srbiji putem mas medija prezentirali svojim građanima. Svjestan sam manipulacija koje su tada plasirani običnom puku. Kao čovjek koji je to na djelu vidio postao sam veoma skeptičan prema tvrdnjama političara a s obzirom da nijesam vidio (niti bio na Kosovu) u to tubolentno vrijeme moja skepsa je apsolutna. Uostalom, zašto političari koji tvrde o gospodinu Tačiju to što tvrde ne iznesu dokaze pred relevantnim institucijama. Reći to onako bez obaveze da to i dokažete pred ljudima je, sa moje tačke gledišta, neodgovorno. No političari su na sve spremni pa ni ovako nešto, kod nas na Balkanu, nije ništa novo.
   Svako dobro!

 11. 0
  0

  „U prolazu“= TRN to je abe Muslic iz Peci, kako on reche..

  inache jednako de cgski turcin..!

  ODhebi Ago sa ovija portal I ti dr. ANBovche sto sve utiskujes sa caps= velikijem slovom.

 12. 0
  0

  Nije ga pronašao lscg nego upravo Mitropolit!
  Ukoliko živimo u sadašnjosti onda nam ne trebaju nikakvi mitovi da bi znali da je Taci okorjeli zločinac! Pa da čak postoje i samo indicije za tako teške zločine, dovoljan je razlog da mi njegovo prisustvo smeta, i da cu protestvovati protiv njegove posjete Crnoj Gori.

 13. 0
  0

  Ja, Мирослав Бajov Ђукић, отворено и слободно, као држављанин Црне Горе, тренутне узурпиране од нечасовог – montenegra, јавно се ограђујем од доласка на територију Црне Горе ове криминогене индивидуе, чији су иницијали Х.Т. Нико, нити јавно ни приватно, на било који начин, не може да каже да се исти прима као добродошао ту, у име моје или у име моје породице! Обавезно нагласити дотичном Х.Т. , ако се дрзне и заиста незван дође – ово, да зна и да се не заноси да је ЗАИСТА у Црној Гори, Брдима и Боки добродошао, да не помисли да су у ЦГ сви обичне крпе потирне, који ће прихватити све што њен будаласти режим затражи! Напоље, олошу један! Не долази Хашиме – ниси добродошао! Мрш, погани једна! Не долази, зликовче Тачи! Сиктер, из Црне Горе, багро једна, напоље из ње и ти и сви такви као што ти, и сви што те у име државе званично зову и примају! Неће дуго проћи, па ће се јавно прозивати и кажњавати сви они што су те таквог криминалног звали и примали! С ким си – такав си!

 14. 0
  0

  Zaista je nepodnošljivo da nam neki „putnici – prolaznici“ koji na ovom i drugim portalima „istresaju“ svoje frustracije, te očiglednu vlastitu duhovnu i intelektualnu pustoš pokušavaju da nam koljača i zlikovca Tačija „upakuju“ u formu „modernosti“,“evropejstva“ i „kulture“! Sad smo konačno vidjeli da g-din koji je stalno „u prolazu“ otvoreno advokatiše na strani Tačija! Pritom nama „neukima“ i „primitivnima“ drži „slovo“ kako je on boravio u Evropi i time nas želi „prosvijetliti“! Moja malenkost, a siguran sam i mnogi posjetioci ovog portala su boravili ili živjeli u zemljama EU. Prilikom tih boravaka vidjeli smo mnoge stvari i navike koje bi valjalo naučiti i prihvatiti, ali isto tako i mnoge loše, koje se nažalost ovdje uvijek lakše „primaju“! Zbog toga, prezirem „papagajsku“ sterilnu priču o „ljudskim pravima“ i „evropskim standardima“ koju nam dotični gospodin želi servirati sa njegovih „umišljenih veličina“! Da parafraziramo Dostojevskog, ako je „istina“ tamo gdje je Tači, što nam „prolaznik“ očito želi nametnuti, ne treba nam takva „istina“!

 15. 0
  0

  To što je vama, dragi moj primorče, „nepodnošljivo“ kad neko iznese svoje mišljenje, za koje vi smatrate da nije u redu i u skladu sa vašim, govori o vašem mentalnom sklopu više od stotinu kucanih strana. Ako ste, kako kažete, živjeli u nekoj od zemalja razvijene demokratije, morali ste primijetiti (pod uslovom da ste prosječne inteligencije) da tamo svako ima pravo slobodno iznijeti svoje mišljenje. Tamo niko ne doživljava fras od tuđeg mišljenja ma koliko se sa njime ne slagao. Različita mišljenja doživljavaju sa filozofskom smirenošću a svoje stavove brane argumentima. To se zove demokratija na djelu.
  Svojim postovima želim prenijeti neka svoja iskustva na čitaoce ili ih barem malo zaintrigirati i podstaći druge da se upitaju da li je to zaista onako kako im to prezentiraju njihovi omiljeni političari. Drugim riječima želim ih natjerati da razmisle i sagledaju probleme iz različitih uglova jer „svaka medalja ima dva lica“.
  Promaklo vam je da primijetitie da sam pisao da se moramo okrenuti mogućnostima a da ograničenja zaboravimo ili preskočimo.
  Da vam to pokušam simplifikovati.
  Ako bi na prvo mjesto stvili ograničenja onda zbog Skadra ne bi mogli imati nikakve odnose sa Albanijom, zbog Metohije sa Kosovom, zbog okupacije države CG i ukidanja njene monarhije sa Srbijom, zbog Prevlake sa Hrvatskom, zbog težnje da nam „otmu“ dio Boke Kotorske nikakvih odnosa ne bi mogli imati sa BiH. Sa Italijom zbog ustupanja aerodroma NATO-u za vrijeme bombardovanja bi morali biti u ratnim odnosima…
  Što nam ostaje dragi moj primorče???
  Sa kime da sarađujemo???
  Imam osjećaj da bi vaša politika slijedila politiku Envera Hodže sredinom dvadesetog vijeka ili našeg savremenika Kim Džong Una.
  Istina nam i te kako treba. Muka je do nje doći, ali da nam treba…treba i te kako.

 16. 0
  0

  Dragi „prolazniče“, o Vašem mentalnom sklopu dovoljno govori zaštitnički stav prema sadisti i ubici kakav je Hašim Tači! Ne daj Bože da Vi i „Vaši“ utvrđujete IQ, čestite ljude biste proglašavali idiotima, a ubice, lopove i prevarante „inteligentnima“! Više je nego primjetno da vlastitu mržnju i frustraciju pokušavate „podvaliti“ drugima! Enver Hodža je očito Vaš izbor i „favorit“, nemojte ga meni „gurati“ pod nos, upravo je on avangarda tzv. „velike Albanije“ koja se Vama tako dopada! Odavno na jednom mjestu nisam pročitao ovoliko besmislica, uvreda i neistina na račun nekoga koga zapravo ne poznajete, a koje su poput bujice „izručene“ na ovaj portal! Što se Kim – Džong – Una tiče, njega takođe prepuštam Vama i Vašim istomišljenicima kojima očito ne smeta što su Crna Gora i Sjeverna Koreja jedine zemlje u kojima se vlast ne mijenja decenijama! Za razliku od Vas koji iz sve snage „navijate“ za ovaj predatorski poredak, uspostavljen od strane multinacionalnih kompanija i banaka, a čija su udarna pesnica podjednako i NATO i ISIS, moja malenkost je na strani antiglobalista, lijevih i desnih, mladih i starih, crnih, žutih i bijelih, hrišćana, muslimana i budista, koji od ove planete žele stvoriti ljepše i snošljivije mjesto za život! Ukoliko, ne daj Bože, pobijede ovi kojima se Vi divite, živjećemo kao u nekom od onih holivudskih apokaliptičnih „blokbastera“! Jedino u čemu se slažemo je da nam je istina neophodna, ali za neke je istina „stvar“, objekat, nekakva sterilna „objektivnost, dok je za druge Istina (sa velikim slovom) drugo ime za Boga, Dobro, Ljubav! Iako mi možda ne vjerujete, želim Vam svako dobro!

 17. 0
  0

  Primesa da sam ja zaštitnički nastorijen prema gospodinu Tačiju i da je Enver Hodža moj „favorit“,vam je potpuno pogrešna a premise zasnovane na pogrešnim premisama su obične stupidarije koje ne treba komentarisati. Oni koji čitaju ovo a imaju IQ veći od broja svoje cipele će razumjeti o čemu govorimo. Neće im biti teško ni odgonetnuti ko ovdje barata činjenicama a ko duva balone od sapunice.
  Kada su srbijanske vlasti predale svog predsjednika haškom tribunalu da mu sudi zbog masovnih ubistava, genocida…
  Javno sam (onoliko koliko su bile moje moći javnog oglašavanja) pozivao ovaj sud da kaže koga je SM ubio? Kome je SM naredio da izvrši genocid? U kojim to masovnim egzekucijama je učestvovao ili ih naredio? Đe su dokazi za te krivnje?
  Kao čovjek od principa, a ljudi su ljudi jer imaju iste principe za sve, sada to isto ponavljam.
  Koga je to Tači ubio? Kome je Tači naredio da izvrši genocid nad srpskim narodom? U kojim je to Tači masovnim egzekucijama učestvovao ili ih naredio? Đe su dokazi za te krivnje?
  Nekoga optuđiti za tako stravične zločine nije tako jednostavno ako smo ljudi odgovorni za izrečenu riječ. Iza tako teških optužbi mora biti nesumnjive i lako dokazive činjenice.
  Platoi ispred manastira nijesu mjesto na kojima se tako jake činjenice saopštavaju. Ili možda te „činjenice“ nijesu baš činjenice u pravom smislu. A, ako nijesu, a izgovore se, onda više mi više nijesmo njihovi vlasnici nego mi njihovi.
  Ne znam da li me razumiješ. Pretpostavljam da ti ništa nije jasno od ovoga što sam napisao.
  Što se globalizma i antiglobalizma tiče…
  Znam jednog lika iz literature koji se zalijetao na vjeternjače. Zvao se Don Kihot. Slobodno se ti zaleti na globalizam. Držim ti palčeve.

 18. 0
  0

  Hvala Vam na „prosvjetljenju“, u pravu ste, ništa mi nije jasno, Vaša „nauka“ je tako morbidna i izopačena da je dostupna samo „izabranima“ poput Vas! Strašno je živjeti u tolikoj mržnji, preziru i veličanju Zla! Don Kihot je jedno od najvećih djela svjetske literature, a ovi kojima se Vi divite biće zaboravljeni vrlo brzo, pod uslovom da ne naprave neki pokolj ili vađenje organa! Iskreno Vam želim dobro, vidim da ovog drugog imate u izobilju!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here