Насловна Насловна Протест испред Скупштине против Владиних мјера

Протест испред Скупштине против Владиних мјера

2
ПОДИЈЕЛИ

Поводом мјера за санацију јавног дуга и буџетског дефицита, које је предложила Влада Црне Горе, Унија слободних синдиката Црне Горе, на данашњој сједници најужег руководства, донијела је одлуку да у понедељак одржи протест са почетком у 14 сати, на дан пред засиједање Скупштине Црне Горе, саопштено је из те организације.

„С обзиром да се предложене мјере налазе на дневном реду сједнице Скупштине заказане за уторак, 27.12.2016.г., Унија слободних синдиката Црне Горе упутиће апел посланицима/цама да не дају свој глас за мјере које додатно угрожавају и онако већ урушен стандард грађана“, речено је из УССЦГ-а.

По њиховим ријечима, имајући у виду да је Влада Црне Горе без претходних консултација са социјалним партнерима усвојила поменуте мјере, као и чињеницу да терет погрешно вођене економске политике поново пада на терет запослених и грађана, Унија слободних синдиката Црне Горе позива све своје чланове/ице, као и грађане/ке, да стану у одбрану својих права, те искажу солидарност са колегама којих се ове мјере тичу и придруже се протесту који ће се одржати.

Протест ће се одржати на платоу испред зграде Скупштине Црне Горе.

ПОДИЈЕЛИ

2 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Predsjednica jedne sindikalne organizacije Unije slob, sind. ie izjavila da ce istupiti iz Unije sindikata prosvjete – Pavićevića ako se podrže protesti DF-a !

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here