Насловна Друштво Прослава Нове године: Славља у кућама, хотелима и на трговима

Прослава Нове године: Славља у кућама, хотелима и на трговима

2
ПОДИЈЕЛИ

Nova godina

Весељем у кућама и угоститељским објектима, као и свечаностима на градским трговима, грађани Црне Горе, Србије и Репубике Српске прославили су почетак 2015. године.

Прве тренутке Нове године улепшали су и бројни ватромети.

Већина становника Црне Горе славља су организовали у својим домовима.

У неколико градова дочек Нове године организован је на трговима. Млади су се веселили до зоре, уз музику и позната естрадна имена.

VATROMET ISPRED SKUPSTINE

Највеселије је, по обичају, било у Будви, гдје је на тргу испред Старог града, пред неколико хиљада окупљених, наступало Бијело дугме.

И хотели на сјеверу Црне Горе организовали су дочек Нове године.

У Подгорици ни ове године није било дочека на отвореном, али су бројни кафићи, хотели и ресторани организовали богат провод за новогодишњу ноћ

Широм Србије грађани су, упркос веома хладној зимској ноћи, дочекали Нову 2015. годину у веселој празничној атмосфери.

Иако је температура за новогодишњу ноћ била десетак степени испод нуле, то није спријечило Београђане и туристе који су дошли из разних крајева земље и иностранства да нову 2015. годину дочекају на три градска трга у Београду.

Vatromet-Nova godina

Највише посјетилаца било је испред Дома Народне скупштине гдје су пјевали и Никола Роквић, Емина Јаховић и Владо Георгиев.

Грађани Републике Српске такође су дочекали Нову годину у празничној атмосфери и весељу.

2 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Ima jedan detalj, vezan za docek Nove godine koji je neprirodan a postao je sastavni dio vecine gradjana nase drzave.
  Radi se o sledecem.
  Kada razgovarate sa vecinom gradjana, reci ce vam da ce Novu godinu docekati tradicionalno u krugu porodice u svom domu.. Ovdje pocinje problem I nerazumijevanje sustine doceka Nove godine.
  Naime, poenta doceka Nove godine jeste odlazak u restoran, hotel ili diskoteku gdje cemo sebi priustiti provod I zabavu kakvu nemamo svaki dan, sto se kaze. Upravo na pomenuti nacin Novu godinu docekuju milioni ljudi sirom svijeta.
  Kako Crna Gora samo geografski pripada Evropi a po mentalitetu vecine gradjana I po ekonomskom standardu je daleko od nje, tim prije su I razmisljanja gradjana sasvim suprotna vremenu u kojem zive gradjani evrope I svijeta.
  Nasi sugradjani I gradjani Crne Gore generalno, nece sebi da priznaju ili nece glasno da izgovore, da zahvaljujuci losem radu Vlade Crne Gore, nemaju novca za normalan I vremenu primjeren docek Nove godine.
  Zelim svima srecnu I uspjesnu Novu godinu!!!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here