Насловна Мозаик Пропала лакрдија Миловог ударника Кривокапића и његових пајтоса из опозиције

Пропала лакрдија Миловог ударника Кривокапића и његових пајтоса из опозиције

11

skupstina-parlament-dijalog 02

Нова српска демократија саопштила је да се десио очекивани крах такозваних преговора у Скупштини Црне Горе, што је било очигледно од почетка.

Како је навео портпарол Нове Јован Вучуровић, „такозвана радна група није успјела да се договори са ДПС-ом о прелазној влади, а представник Ђукановићеве партијско-профитерске организације је потврдио да о томе неће бити говора ни убудуће”.

Сада је још јасније да је једина намјера формирања радне групе био покушај да се отупи и амортизује енергија протеста, тако се помогне режиму, а нарочито да се вјештачки подигне углед творцу радних група, Ђукановићевом ударнику Ранку Кривокапићу. Радна група, односно отворена колаборација дијела опозиције са режимом, одвијала се уз присуство шефа Удбе, јер се Ђукановић, наравно, није ни појавио”, нагласио је он.

Како је додао, слање Душка Марковића на овај састанак очигледно није било случајно, што би наш народ рекао „према свецу и тропар“. Нико, истиче Вучуровић, није ни протестовао због Марковићевог присуства, што може да упућује на много тога.

jovan-vucurovic-potparol-1

Да ли је он ту службено боравио због Кривокапића или због неких других чувених преговарача, знаће се након смјене власти. Тек, Кривокапић и његови пајтоси из опозиције настављају ову лакрдију, хвалећи се притом како су постигли неке помаке. На примјер, поручили су Главном граду „да оформи мјесне заједнице” и предложили локалним предузећима да оформе нека тијела у која би ушла и опозиција. Срамно, јефтин покушај да се ДПС-у омогући да и даље краде изборе. Народ сигурно није изашао на улице због мјесних заједница. Неко је из радне групе погрешно схватио народни бунт, он се односи на смјену владе, а не руководстава мјесних заједница. Односи се на отпис дугова за струју, воду и комуналије осиромашеном народу, а не на улазак страначких функционера у управне одборе тих предузећа„, каже Вучуровић.

Сматра да је посебна лакрдија нови рок за преговоре 31. јануар.

Мисле, вјероватно, у ДПС-у и у њиховим привесцима ЛП, БС и Позитивној, као и у СДП-у и њиховим привесцима из опозиције, да радним групама и бескрајним јаловим преговорима могу да зауставе протесте ДФ-а и слободних грађана. Морамо их разочарати. Настављамо, колико год буде потребно. Слобода тражи људе”, закључио је Вучуровић.

11 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Tačno Jovane. Duško je donio dokumentaciju o svakom pregovaraču. Neko je peder, neko pedofil, treći lopov, četvrti divlji graditelj a onda ide zaključak kako je postignut veliki napredak i kako su svi zadovoljni. Milo se može, posle protesta, jedino izvući preko njih. Sram ih bilo izrodi gadni.

  • 0
   0

   “Мисле, вјероватно, у ДПС-у и у њиховим привесцима ЛП, БС и Позитивној, као и у СДП-у и њиховим привесцима из опозиције, да радним групама и бескрајним јаловим преговорима могу да зауставе протесте ДФ-а и слободних грађана. Морамо их разочарати. Настављамо, колико год буде потребно. Слобода тражи људе“ – To je to, bravo legendo

 2. 0
  0

  Puna podrska za DF samo hrabro i uporno do pada rezima.Ne obracati vise paznju na prevarante lekica danilovica becica i rakcevica.Milic da se konacno odluci ili sa narodom na proteste ili sa prevarantima u kolo.

 3. 0
  0

  1. Opozicija ce dobiti mjesta u UO Javnih preduzeca.
  2. Opozicija ce konacno u PG imati sansu da dobije mjesne kancelarije MZ , koje su bile jedan od stubova pobjeda DPS.
  3. Mediji ce biti pristupacniji.
  4. U narednoj fazi ce se razgovarati o teh. ili prel. vladi

  Rezultati DF
  1. Prostesti na kojima je sve manje gradjana
  2. AntiNATO protest koji je smisljeno lose organizovan da bi bilo sto manje gradjana, uz rehabilitaciju najnesposobnijeg politicara sa ovih prostora Momira Bulatovica
  3. Radunovic i Mandic izazivaju sukobe na protestima a onda nestaju sa istih, od cega Mandic u restoran Kristal, dok se policija po gradu izivljava na gradjanima
  4. Branko Radulovic upada u redakciju ,,Vijesti,, i prijeti pistoljem
  5. Medojevic i Pavlovic govor mitropolita na protestu nazivaju ,,udbaskom provokacijom ,, i pozivaju Stoltenberga da dodje na proteste.
  itd.itd.itd.

  Zar nakon pobrojanog nije jasno ko ovdje u stvari radi za rezim ?!

  • 0
   0

   Ти си лаживи удбашки Будале из Подгорице. Јасно је да си подгузна вашка мафијашког режима.

 4. 0
  0

  I ova Radna grupa rezultat je pritiska koji je DF napravio kroz proteste. To je jasno jer politika subjekata koji su u Radnoj grupi prije protesta nije išla u smjeru ovih pregovora. Idejni tvorac elektronske identifikacije birača je Milutin Đukanović, poslanik DF. Ne njegov predlog elektronska identifikacija je unesena u izborni zakon. Da nije bilo protesta još uvijek se ne bi stvorili tehnički uslovi za primjenu elektronske identifikacije. Prostor koji kroz mjesne zajednice dobijaju u opoziciji suštinski ne znači ništa opoziciji a DPS samo olakšava prebrojavanje opozicionih birača na koje će da utiče. Učešće opozicionih eksperata u radu javnih preduzeća u opštinama samo izbaca te eksperte na nišan uticaja DPS , koji kroz to mjesto u odboru i obećanjem raznih beneficija može da jedan dobar dio ( naravno ne sve) tih eksperata prebaci na svoju stranu. Jedino rešenje trenutne situacije je u insistiranju na prelaznoj Vladi koja će organizovati izbore. To je predlog koji prava opozicija mora da podrži. Ko od toga odustane, zna se u čijem interesu radi.

 5. 0
  0

  Свака је зверка показала свој траг. Ако је неко уопште сумњао или само био збуњен, сада зна. Неко је уцењен, неко је купљен, али је све истерано на чистац. За опозицију и „опозицију“ важи правило: Или си у протесту или си са режимом за столом. Трећег нема!

 6. 0
  0

  Protesti nemaju alternativu.
  To je pokazala i jučerašnja poruka Đukanović opzicionim pregovaračima:„Predstavnici opozicije došli su sa tim kao ultimatumom i suočili su se sa argumentima koje nijesam iznio samo ja već svi predstavnici vladajuće koalicije da ne vidimo ni jedan razlog da bi pravili presedane i vanredne situacije, odricali se vlasti i na taj način pokazivali odgovornost prema građanima koji su nam tu vlast povjerili da bismo neke partije doveli na vlast bez ikakvih zasluga. Jedan od političkih presedana bio bi da partije koje nijesu 2012. godine ni učestvovale na izborima, jer tada nijesu ni postojale, sada budu dio prelazne Vlade.To bi bio presedan ne samo u crnogorskoj političkoj istoriji nego i u globalnoj”.
  E nemere se rej da ovo nije uspjeh opzicionih „pregovarača“. Posebno Lekićevog presedan DEMOSA i Rakčevićeve presedan URE po kojima je Milo juče uriniro.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here