Насловна Друштво Пронађено 20 нападача на Вучића, смењен тужилац

Пронађено 20 нападача на Вучића, смењен тужилац

0
ПОДИЈЕЛИ

Имена између 15 и 20 особа које се сумњиче за напад на премијера Србије у Поточарима биће у наредним данима достављена Већу министара БиХ, сазнају „Новости“.

VUCIC

„Нападачи су припадници екстремистичке групе „Црни лабудови“ и борци бивше армије БиХ који су тесно повезани с Насером Орићем и радикалним крилом СДА и мало позната формација „Антидејтон“, открили су „Новостима“ безбедоносни извори.

Према информацијама листа, обавештене су и наше власти, а најављено је и да ће министар безбедности БиХ изаћи у јавност са конкретним мерама.

Министар полиције Србије Небојша Стефановић, у изјави за „Новости“, сугерише да се не сме стати само на особама које су атаковале на премијера Вучића.

Како „Новости“ сазнају, док се чекају имена нападача, смењен је тужилац Исмет Шушкић, коме је у Тужилаштву БиХ поверена истрага о поточарском нападу. Тај посао сада води његов шеф, тужилац Божо Михајловић, који је на челу Одсека за организовани криминал Тужилаштва БиХ.

У Тужилаштву БиХ очигледно нису били задовољни оним што је Шушкић урадио, па је предмет уступљен искусном тужиоцу, познатом и по томе што је пронашао и оптужио кривца за убиство Љубише Савића Маузера, некадашњег команданта специјалне јединице „Пантери“ Војске Републике Српске и функционера МУП РС.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here