Насловна Друштво Промоција новог албума Гоблина ,,Роба са грешком“ (ВИДЕО)

Промоција новог албума Гоблина ,,Роба са грешком“ (ВИДЕО)

0
ПОДИЈЕЛИ

goblini

Шабачка панк рок група Гоблини издала је данас нови студијски албум ,,Роба са Грешком“. Ово је повратнички албум бенда послије деценијске паузе(задњи албум Реконтра издат 199.године). Први концерт и промоцију албума заказали су за 8. март у Хали спортова, како је саопштила промотерска кућа ,,Long Play“.

За басисту групе, Владу Кокотовића, нови албум представља нови почетак рада, а како и сам каже, биће више рокенрола, помијешаног са већ препознатљивим панк ѕвуком

,,На Роби с грешком има пуно рокенрола, панк-рока и зато ми личи на први албум. Доживљавам га као неки нови почетак, можда ми зато највише вуче на Истините приче“, оцјењује Кокотовић.

Чланови бенда откривају да се иза наслова повратничког албума крије управо њихово виђење на себе, али и на неке друге бендове који су радили у деведесетим годинама прошлог вијека.

,,Деведесетих смо мислили да ће променом тадашњег режима кренути на боље, али данас, гледајући своју децу, схватамо да је чак велико питање да ли ће они до своје тридесете живети у нормалној земљи, макар као ми када смо били клинци. Ако иоле има ангажованог текста на албуму или некаквог позива на бунт, то није било свесно и с намером. То су Гоблини 2013. такви какви јесу и оно што осећају“, рекао је басиста.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here