Насловна Политика Професор Вељко Дедеић приступио покрету УРА у Мојковцу

Професор Вељко Дедеић приступио покрету УРА у Мојковцу

5
ПОДИЈЕЛИ

Познати мојковачки професор књижевности и бивши носилац тада јединствене и опозиционе Позитивне Црне Горе у том граду, Вељко Дедеић, приступио је мојковачком одбору Грађанског покрета УРА.

Дедеић се, након пар година паузе, одлучио за тај чин јер је, како истиче, “УРА једина истинска грађанска, а доказано опозициона странка у Црној Гори”.


“Руководство Грађанског покрета УРА годинама доказује принципијелност, досљедност и велику посвећеност у грађењу истински грађанског друштва, које ће почивати на развијеној економији и владавини права, а за које се борим током читавог живота. Сигуран сам да је УРА партија будућности, која ће пресудно утицати на стварање друштвене кохезије и нужних, политичких промјена“, указао је Дедеић.

Дедеић је подсјетио да је “демократска смјена корумпиране власти, која је уништила реалну економију, опустошила и распродала привреду и осиромашила грађане, предуслов било каквог напретка“.

Руководство Грађанског покрета УРА, као и представници мојковачког одбора тог покрета на челу са Иваном Ашанином, изразили су велико задовољство због одлуке Дедеића, чиме се потврђује да “озбиљни и кредибилни људи све више препознају квалитетну алтернативу, коју УРА нуди грађанима Црне Горе и Мојковца“.

5 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    E neka si Veljko ,tako i treba,nekada su ljudi pozajmivali odijela ,ako kosolju nijesu imali nosili su samo kolijer ili kao se kaze samo kragnu,takva su bila vremena,jesu bogami pa ti vidji gradjanine moja.Nadam se da donji dio odjece nije trenerka i palsticne slape ,a iako je ne mari gradjanski je to mod dobri,tek kao ce biti kad dodju jos jednom ovi koji se ne vade iz Armani odijela i farbaju kosu i narod,nam je tako sudjeno,luda kasa ludi posli,neznju se obuci a znaju drzavom rukovditi,nego nemaju sto vise pokrasti pa ako cete i goli setati i to je kazu kul i in.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here