Насловна Друштво Продужен рок за евидентирање имовине избеглих и прогнаних Срба

Продужен рок за евидентирање имовине избеглих и прогнаних Срба

2
ПОДИЈЕЛИ

Организација „Савез Срба из региона“ почела је 15. децембра 2015. године у евидентирање отете, уништене, општећене, неадекватно обновљене, неадекватно размењене и неадекватно продате имовине избеглих и прогнаних лица из Хрватске, Босне и Херцеговине (Федерација БиХ) и Словеније који живе расејани широм света и имовине осталих оштећених грађана која се налази у Хрватској, Босни и Херцеговини и Словенији, рок за евидентирање је продужен до краја 2016. године.

Први циљ акције Савеза Срба из региона јесте да се изврши, у што већој мери, евиденција отете, уништене, општећене, неадекватно обновљене, неадекватно размењене и неадекватно продате имовине путем попуњавања обрасца. Образац за евидентирање имовине налази се на сајту  „Савеза Срба из региона“ www.ssr.org.rs

Образац је могуће попунити на сајту  организације електронским путем тј. није га могуће штампати и ручно попуњавати.

Образац се односи на домаћинство које је постојало пре ратних сукоба и може га попунити носилац или било ко од чланова тадашњег домаћинства (отац, мајка, син, кћерка, унук, унука, блиски рођак и др.)

За више информација о акцији и начину попуњавања обрасца можете се обратити путем емаила [email protected] или назвати следеће бројеве телефона: 011 3820 250 (канцеларија у Београду), 021 6613 600 (канцеларија у Новом Саду) и на број мобилног телефона 064 1162 109. Радно време канцеларије у Београду (ул. Краљице Марије 47, код Вуковог споменика) је уторком и четвртком од 9 до 16 часова а понедељком, средом и петком од 14 до 21 часова. Радно време канцеларије и Новом Саду (ул. Булевар ослобођења 26) је понедељком, средом и петком од 9 до 16 часова а уторком и четвртком од 12 до 19 часова.

2 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    kakve su ovo gluposti, većina njih je dobila dobre pare za neke straćare, svako treći je naplatio odštetu, šta bre više hoćete, živeli ste na tuđoj zemlji došao je dan da idete i kraj priče. da nećete možda da vam se grade nove kuće, da vam se isplaćuje za traktore iz 60-tih godina po trenutnim tržišim cijnama, aman vi srbi ste stvarno prevazišli sve mjere bezobrazluka

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here