Насловна Издвојено Пријетећа порука и покушај насилног упада у стан протојереја-ставрофора проф. др Бориса...

Пријетећа порука и покушај насилног упада у стан протојереја-ставрофора проф. др Бориса Брајовића

8
ПОДИЈЕЛИ

Интернет медиј Митрополије црногорско-приморске јавио је да је јуче око 18.40 часова на вратима стана протојереја-ставрофора др Бориса Б. Брајовића остављена је порука пријетеће садржине, да би око 22.00 сата непознати починилац или више њих покушали прво да насилно отворе врата стана кроз кључаоницу, а затим су у више наврата ударали у њих тврдим предметом.

Случај је пријављен полицији која преузима све радње на расвјетљавања овога инцидента.

Протојереј-ставрофор др Борис Б. Брајовић је у изјави за сајт Митрополије навео да сумња да су ова два инцидента повезана, тим више што је непозната особа или више њих били сакривени између покушаја да насилно уђу изван домашаја видљивости кључаонице, што наводи на помисао да су чекали да након отварања врата учине и физички напад.

Протојереј-ставрофор др Борис Б. Брајовић искључује сваку могућност да је у питању пљачка, јер је било и више него очигледно да се у стану он налази, пошто је само десет минута прије тога ушао у њега, што опет оставља сумњу да је организован покушај могућег физичког напада или застрашивања.

Зграда у којој станује о. Борис физички је обезбијеђена узлазном шифром и покривена камерама, тако да постоји нада да ће видео записи помоћи на расвјетљавања овога инцидента.

8 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  da je gospodin Brajovic IMAM odmah bi se SAj postrao o pociniocima prepada,ovako to je samo jedan Srbin a to je u Crnoj narod za izivaljavanje do odredjene ure a ona se blizi kada Crne nece biti vise Srbi svoim putem muslimani svoim a Crnogrci u NAHIJE pa tamo trenirajte strogocu ,lako za podijeliti jer i prirodno ne zivimo zajedno u stvari granice su tako podesene,Boka Sjever i Ulcin nemaju problema oko izlaska niti oko razgranicenaj,samo napred Crnogorci dok je vas i vasih umnih glava vidi se brzi kraj ove k****rske drzave!

 2. 0
  0

  Baš Vam hvala, Nikola, što nas iz Bara ostaviste sa „4 nahije“!

  Одговори Crmnica je uvjek bila SRPSKA to znam , a granice su promenljive!

 3. 0
  0

  Nikola, razumijemo se mi odlično ili što bi mi na Primorju rekli „avizasmo se“, znamo kakva je bila tradicionalna Crna Gora, uključujući i 4 nahije, ali isto tako znamo kakvo „čudo“ imamo danas!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here