Насловна Архива Пријава против Ивановићке: Џипом улетјела међу мајке

Пријава против Ивановићке: Џипом улетјела међу мајке

7
ПОДИЈЕЛИ

Полиција је јуче поднијела прекршајну пријава против Зорице Ивановић која је џипом марке “хјундаи” улетјела међу мајке које су блокирале саобраћај на раскрсници ка Никшићу. Пријава је због ремећења саобраћајних прописа, саопштено је “Вијестима” из полиције. Њу је претходно саслушао тужилац, који је оцијенио да у томе нема елемената кривичног дјела.

Према ријечима очевидаца, током јучерашње блокаде Цетињског и Никшићког пута, једна жена је аутомобилом регистарских ознака ПГ-АТ936 улетјела колима међу окупљене мајке, које су протестовале због смањења накнада.

Они су “Вијестима” испричали да је та жена ушла у расправу са једном од окупљених корисница накнаде из Никшића.

Све то је снимао сниматељ РТЦГ, кога је одгурнула и том приликом му почупала дио камере. Сниматељ и новинарка дали су изјаве у полицији, потврђено је “Вијестима”.

7 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Покушај убиства се третира као ремећење саобраћајних прописа??? Ово иде у опште лудило! Само што није почело међусобно убијање.Острашћене и због својих “стечених“ интереса побјешњеле особе не могу више да се контролишу ! Оне доживљавају да су им стечени интереси угрожени! У Црној Гори постоје стечени интереси, а не стечана права.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here