Насловна Друштво Пресуда лобисткињи НАТО-а: Милић кажњена за лаж

Пресуда лобисткињи НАТО-а: Милић кажњена за лаж

2
ПОДИЈЕЛИ

Директор Електромреже Србије добио је пресуду потив председнице Центра за евроатланске студије и НАТО лобисткиње Јелене Милић.

Генерални директор Електромреже Србије Никола Петровић уплатио је јуче у хуманитарне сврхе новац који је по доношењу правоснажне пресуде добио у спору који је скоро две године водио против Јелене Милић, директорке Центра за евроатлантске студије ЦЕАС.

Како је ЕМС саопштио, генерални директор ЕМС АД Београд овим потезом „наставља традицију да сав новац, у овом случају 150.000 динара, добијен у судским споровима које води за повреду части и угледа, као и за клевету и необјављивање демантија, уплаћује особама или удружењима којима је новац најпотребнији“. Сав приход од тужбе против Милићеве Петровић је уплатио Установи за децу и младе „Сремчица“.

У саопштењу подсећају да је генерални директор Електромреже пре скоро две године тужио директорку Центра за евроатлантске интеграције Јелену Милић због повреде части и угледа, а пресуда је постала правоснажна у септембру, а у новембру 2016. године постала је и извршна.

(Нова Борба)

2 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Ovaj sudija ima da bude kažnjen ili smijenjen jer se usudio da „dirne“ u Vučićevu „ljubimicu“! „Lijepa je i draga“ kao osiromašeni uranijum!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here