Насловна Насловна Премијеров брат пријетио убиством новинарима „Дана“ (ФОНО)

Премијеров брат пријетио убиством новинарима „Дана“ (ФОНО)

4
ПОДИЈЕЛИ

Мојковчанин Велизар Марковић, брат премијера Душка Марковића, пријетио је синоћ убиством новинарима „Дана“.

Брат првог човјека Владе Црне Горе псовао је и пријетио у телефонском разговору са новинаром „Дана“, који га је контактирао како би покушао да преко њега успостави контакт са његовим братом Радојем Марковићем.

Редакција „Дана“ хтјела је од Радоја Марковића да добије коментар на оптужбе које су на његов рачун саопштили из Демократске Црне Горе, због пријетњи њиховим активистима.

Велизар најприје није одговарао на позиве „Дана“, након чега му је прослијеђена СМС порука. Јавио се тек на нови позив и саопштио низ увреда, псовки и пријетњи убиством.

Транскрипт телефонског разговора

Новинар „Дана: Хало, хало…

Велизар Марковић: Хало…

Новинар „Дана: Велизаре, јесте Ви? Добро вече.

Велизар Марковић: Добро вече. Ко је?

Новинар Дана: Владимир Оташевић, из „Дана“ новинар. Извињавам се што зовем овако касно. Не знам јесте ли добили поруку од мене. Јесте видјели?

Велизар Марковић: Не, Владимире, али, оли престати са им порукама више, да ја тебе питам сад?

Новинар Дана: Велизаре, ја се извињавам…

Велизар Марковић Слушај, Велизаре Оташевићу. Само ме саслушај сад. Добро ме саслушај. Добро ме саслушај. Прошли пут сам био према теби искрен и све сам ти рекао тачно.

Новинар Дана: Па добро, ево…

DanВелизар Марковић: Слушај, слушај! Само слушај сад до краја. Ј…те се са Душком Марковићем и Милом Ђукановићем и са говнарима црногорским, а ја сам поштен грађанин ове Црне Горе. Ако ћете се на моја леђа ј..ат овамо политички и схватат неке ствари, немојте се онда запитат зашто је неко некога убио. Је ли ти јасно? Је ли ти јасно, мајку ти у п…у ј…м? Наћи ћу ја тебе, ј….у ти мајку у п…у. Мрш, фукаро једна, ј…м ти матер у п…у.

4 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Цепа се ДПС, цепа 🙂 Ово Ацо Ђукановић намјешта неуротичног брата Душка Марковића како би помогао и својим пуленима из Дана и свом брату.

 2. 0
  0

  Nisu oni dan no noc sada sluze milu acu i aleksi neznam ovog brata radijatora ali nije gori od ovih udbasa iz dana tj mraka brzo cete proci sa tirazem kao dnevne novine samo nastavite nisu srbi ludi da finansiraju svoje unistavaoce konjec

 3. 0
  0

  Nekad se znao red. Kad novi sultan dođe na vlast u Istanbulu prvo pobije cijelu familiju: braću, stričeve, braću od strica… Svima redom svilen gajtan. Dešavalo se da prije ustoličenja iznesu i po 20 sanduka iz Topkapi palate. Nijesu bili bolji ni hrišćanski vladari. Kad preuzmu vlast prvo braću doživotno zatvore u neku tamnicu. A evo šta je donijela demokratija: sad Milo mora da trpi Acove ispade, Marković ovu dvojicu. Šta da radi nesrećni premijer, da ih pobije?

 4. 0
  0

  Isao sam sa njim par razreda u skolu i vazda bijase nesto vjetrovit i zivcan.
  Nije on tolko agresivan prema vani kolko se sam uzbudi , plane i potese .
  Poprilicno los djak ali vidim materijalno masala postigao ohohoho posebno u jadnom i sirotom Mojkovcu.
  Ne dirajte ga njemu malo treba da vrisne i zavrsi na psihijatriji.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here