Насловна Политика Премијер Демократама културније од браће: Заобиђите ми породицу!

Премијер Демократама културније од браће: Заобиђите ми породицу!

2
ПОДИЈЕЛИ

Поводом политичког и медијског притиска којем су ових дана изложени чланови моје породице, поручујем активистима и медијским сарадницима Демократа: заобиђите породицу Марковић – саопштио је данас Душко Марковић, предсједник Владе Црне Горе.

Подсјетимо да су јуче из Демократске Црне Горе саопштили да је брат Душка Марковића, Радоје Марковић пријетио да ће их све побити.

„Да их у њиховој изборној кампањи поштедим узалудног труда и обиласка наших домова, јасно им саопштавам: не долазите на наша врата! Не провоцирајте, не идите тамо гдје не желе да вас виде и не насрћите на породични мир! Ми на ваша врата никада нећемо доћи! Медијским специјалцима из гласила Демократа поручујем: радите свој посао, како год желите, пишите, измишљајте, конструишите, вријеђајте предсједника Владе, али оставите на миру моју породицу! Не ударајте кукавички на људе који цио живот немају никакве везе са политиком и јавним животом и једини им је гријех што су браћа или рођаци Душка Марковића“, нагласио је премијер Марковић и додао поруку Мојковчанима:

Мојим Мојковчанима желим да кажем да у наредна два мјесеца, до локалних избора, буду спремни на свакојаке провокације од стране Демократа; да не насиједају на њих и да сачувају своје традиционалне комшијске и пријатељске односе. Јер, послије избора у новембру Бечић и његови ће отићи, а ви остати у Мојковцу!“

ПОДИЈЕЛИ

2 КОМЕНТАРИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here