Насловна Политика Преговори о формирању власти у Херцег Новом под велом тајне

Преговори о формирању власти у Херцег Новом под велом тајне

0
ПОДИЈЕЛИ

Иако је почетком седмице најављено да би сјутра могли бити настављени разговори преговарачких тимова ДПС-а, „Избора“ и Коалције СНП-ДФ-НС, односно лидера СНП-а, Срђана Милића, све је још неизвјесно.

Herceg Novi

Наиме, у Удружењу грађана „Избор“ потврдили су Радију Јадран да ће разговори бити настављени прво са Срђаном Милићем, али иза затворених врата, без сликања и изјава за медије. Чак нијесу хтјели ни да потврде да ће до њих доћи данас.

С друге стране, носилац листе ДПС „Да побиједи Херцег Нови-Мило Ђукановић“, Слободан Радовић Крушо, такође није био прецизан.

„Преговори ће с „Избором“ сигурно бити настављени ових неколико дана, можда прије конститутивне сједнице Скупштине 12. јануара, можда и сјутра. Још није утврђен термин“, казао је кратко за Радио Јадран, Радовић.

Да подсјетимо, да су уочи новогодишњих празника обављене двије рунде преговора. Прво су о професионализацији локалне управе, неопходним пројектима за Херцег Нови, гаранцији државе од 100 милиона еура разговарали преговарачки тимови ДПС-а (Светозар Маровић и Далиборка Пејовић) и „Избора“ (Душан Радовић Крушо, Младен Ивановић, Мишо Шкобаљ, Никша Гојковић, др Тамара Вујовић и Шпиро Вуковић).

Потом су за преговарачки сто сјели тим „Избора“ и лидер СНП-а, Срђан Милић, уз причу о могућој мањинској подршци Коалиције „Избору“.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here