Насловна Друштво Представа студентског театра „Плес побједника“ у Заводу „Комански мост“ (ФОТО)

Представа студентског театра „Плес побједника“ у Заводу „Комански мост“ (ФОТО)

0
ПОДИЈЕЛИ

Након премијерног извођења у КИЦ-у “Будо Томовић” у Подгорици, реприза у КИЦ-у “Зета”, и на Сцени 213 у Никшићу, Студентски театар је у хуманитарне сврхе, након центара “Љубовић” и “1. јун”, извео представу “Плес побједника” у Заводу “Комански мост” у Подгорици.

ples pobjednika, komanski most 5

Комад, који је по свом тексту режирао Драган Копривица, уз асистенцију Адриане Жоље Бошковић, наишао је на срдачан и спонтан пријем код свих корисника Завода и радног особља.

ples pobj. komanski most 3

Директор Васељ Душај се захвалио младом глумачком ансамблу што је корисницима “Команског моста” употпунио културне садржаје, посебно у овој години, кад Завод слави четири деценије свог постојања.

ples pobjednika, komanski most 4

У саопштењу службе Завода указано је да се: “Већ неколико дана с нестрпљењем очекивала глумачка екипа проф. Копривице, и на сваком кораку понављала питања корисника.

ples pobjednika komanski most 6

Млада глумачка екипа је плијенила са пуно енергије, склада и ритма. Уз аплаузе је остварена снажна и потпуна интеракција и блискост глумаца и наших корисника. Захваљујемо се редитељу и цијелој глумачкој екипи за уприличене тренутке радости.”

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here