Насловна Мозаик Представа студентског театра „Идемо на Бродвеј“ у ЈУ „Комански мост“

Представа студентског театра „Идемо на Бродвеј“ у ЈУ „Комански мост“

0
ПОДИЈЕЛИ

Комедија Студентског театра из Подгорице „Идемо на Бродвеј“, по тексту и режији Драгана Копривице, биће изведена сјутра (петак, 19. мај) у ЈУ „Комански мост“ у Подгорици за кориснике те Установе. Ово извођење за лица са посебним потребама истовремено је и апел Студентског театра осталим културним посленицима да својим програмима посвете више пажње овој популацији, и сличним институцијама у Подгорици и шире.

Комедија „Идемо на Бродвеј“ изведена је премијерно 18. априла на великој сцени КИЦ-а „Будо Томовић“, а потом у књижари „Ободско слово“ у Подгорици, и на Сцени 213 у Никшићу.

Овај комад на тему заљубљености младих у Црној Гори у театар, уз жеље да по сваку цијену упишу Позоришну академију на Цетињу, и чак стигну до Бродвеја, представља комичну фасцинацију позориштем уз хумор менталитетског типа, а резултира бројним комичним сценама у раскораку главне јунакиње између жеља и стварних могућности, уз њена настојања да ипак оствари толико жељени циљ.

Главне улоге играју Светлана Стаматовић, Радован Новаковић и Софија Кривокапић, а у епизодним се појављују Ида Јахић, Жарка Кораћ, Ђорђе Смоловић и Јован Радусиновић.

Асистент режије је Адриана Жоља Бошковић, музичке ефекте је урадио Дражен Милић, свјетлосне Немања Кликовац, мајстор сцене је Жељко Јовановић – Глатки, а организатор Зоран Кривокапић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here