Насловна Политика Предсједништво ДФ-а о даљој судбину тог опозиционог савеза

Предсједништво ДФ-а о даљој судбину тог опозиционог савеза

2
ПОДИЈЕЛИ

predsjednistvo DF

Предсједништво Демократског фронта разматраће данас даљу судбину тог опозиционог савеза, након што је лидер Миодраг Лекић јуче најавио да ће преиспитати свој политички статус и организационе форме даљег дјеловања.

„Остало ми је да констатујем наставак па и појачане тенденције све чешћег промовисања појединачних политика, односно постојање више нолитика понекад и међусобно контрадикторних које су у неким случајевима јавно саопштаване неадекватним стилом у јавности, што непотебно ствара конфузију па и угрожава високо постигнуте резултате и стриљиво грађену јавну снагу ДФ-а“, казао је Лекић.

Нико од лидера конституената Демократског фронта није желио да коментарише Лекићеву поруку, већ ће, како су нам саопштили из Нове српске демократије, Покрета за промјене и Демократске народне партије, о свему бити приче на данашњој сједници предсједништва.

2 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Situacija je ozbiljna. U DPS-u krecu dugo ocekivani lomovi. NATO im je zalupio vrata, pocinju da izlaze na vidjelo putevi krvavog novca. Cak i Jadni servis mora da emituje emisije o njihovim pljackama. Lideri opozicije moraju da se uzobilje i zaborave svoje licne animozitete. Razbijanje DF-a u ovom trenutku ne donosi korist ni Lekicu ni ostalima u DF-u i samo otvara put apstinenciji na koju Milo racuna kao jedini spas.

  • 0
   0

   Nažalost, postoji više nego dovoljno pokazatelja da ovakav DF, bez minimuma ODGOVORNOSTI za činjenje i učinjeno, sa sve većim i snažnijim ličnim porivima koji razgradjuju i degradiraju postignuto , svojim postojanjem više odgovara samoj mafijaškoj vlasti nego što doprinosi njegovom slabljenju i padu.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here