Насловна Политика Предсједништво ДФ: Ђукановић у параноји због недостатака висококвалитетног кокаина

Предсједништво ДФ: Ђукановић у параноји због недостатака висококвалитетног кокаина

9
ПОДИЈЕЛИ

Предсједник злочиначко-шверцерске организације ДПС, код слободних људи познат као „Мило лопов“ још једном је кукавички изједначио државу Црну Гору са самим собом и јавно признао да је он и његов злочиначки „Ужи кабинет смрти“ осмислио и наредио организацију лажног државног удара на дан избора, са циљем да похапси и ликвидира челнике ДФ, а ДФ као политичку структуру која промовише помирење, демократију и слободу, елиминише и забрани – наводи се у данашњем саопштењу Предсједништва Демократског фронта.

Како наводе, шеф лоповске секте који се суочава са правим хаосом у странци, због склањања њему оданих кадрова, Гвозденовића, Јелића, Ивановића, Пејовићке, а који је посебно ескалирао отвореним сукобом Ђукановића са Владаном Вучелићем на сједници органа ДПС, улази у параноидно-шизофрену фазу која карактерише све диктаторе на одласку.

Остатак саопштења преносимо у цјелости.

milo djukanovic

„По принципу ‘држава – то сам ја’ Ђукановић је, по савјету Бебе Поповића, планирао изазивање инцидената , стварања хаоса на дан избора, за који би оптужио ДФ и похапсио лидере ДФ , одмах након краја гласања. Управо је ДФ провалио тај болесни план , који се заснивао на нетачној информацији да ће Дф позвати своје присталице да славе побједу, и информације о том плану, који се склапао у једној приватној кући на Каручу, доставио Катнићу пет дана пред изборе. Када су два дана пред изборе видјели да је ДФ позвао своје присталице да резултате чекају кући и у штабовима ДФ, и да не излазе на улицу, активирали су на брзину овај план са Синђом и Минђом, коме се смије читав регион. (чак и Предсједник Европског савјета Туск то зове ‘такозвани државни удар’.

Ђукановић и даље плива по сопственом муљу и наставља да увесељава јавност причом да је неко хтио њега да убије, праћкама и штитницима за међуножје модерне производње, у сарадњи са аматерима из Србије и неким солистима из Русије. Манија величине и доживљаја себе као оца нације, послије патриотског и храброг отпора ДФ, и величанствене кампање која је требало да доведе до смјене ДПС на изборима у октобру. Ђукановић је упао у манију гоњења и халуцинације, гдје му се од рибара, молера, бравара, таксиста привиђају терористи и завјереници.

Двострука игра Ђукановића, према Вашингтону и Москви је завршена. Новом политиком сарадње између САД и Русије, криминалац, шверцер, аутократа и међународни преверанат Ђукановић постаје бескористан , а за многе његове шефове у Вашингтону и Москви, са којима је шверцовао цигарета, дрогу и оружје за терористе постаје сувишан и врло непријатан терет. И досадашња сарадња са Ђукановићем и подршка његовог криминалног режима који је опљачкао државу и грађане, разорио институције и претворио Црну Гору у сигурну криминлану кућу за бјелосвјетску мафију, била је срамота и за САД и за ЕУ и за НАТО и за Русију.

Демократски Фронт се бори за прве фер и слободне изборе, без чега нема демократије, правне државе, ни економског просперитета. Све програмске разлике између опозиционих партија треба оставити по страни и ујединити све снаге на артикулисању снажног фронта за спас државе и њених грађана. Сад је прави тренутак. Стала је са радом фабрика за дистрибуцију дроге на велико. Кључни људи који су ДПС и режиму обезбјеђивали стотине милиона ЕУР мјесечно од цигарета, дроге и оружја су у рату и бизнис стоји. Режим је остао без новца од шверца дроге и нема решење за пуњење буџетских рупа и покривања трошкова државе., Сукоби у ДПС ескалирају. Ђукановиц је изгубио подрску САД и Трамп, неће заборавити да је прљавим новцем од дроге из Црне Горе финанисрана кампанаје Хилари Клинтон.

Ђукановић, као шеф злочиначке организације ДПС, спреман је да изазове хаос и сукобе у Црној Гори, само да би сачувао власт која му гарантује слободу и заштиту опљачканих милијарди. Зато ДФ позива све опозиционе снаге да се одмах приступи организацији масовних и упорних демократских протеста које ће неминовно убрзати распада ДПС и довести до формирања прелазне Владе и организације првих фер избора.“

9 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Ovoj lopini i kukavici nije uspjelo paljenje Rajhstaga. Spreman je na svako zlo i umislio je da moze sa Putinom i Trampom da se igra kao sa gradjanima Crne. Previse se zaigrao.
  Izgubio si tlo pod nogama to je ocigledno.

 2. 0
  0

  Ah, te finese …
  Kako bi ja bio najsrećniji da u DF-u povedu računa o tome!
  ( U finesama je vještina i suština! B. Ras’l )
  Režim diktatora Đikanovića nije zločinački režim.
  Istini za volju, nema sistemskog i sistematskog progona nečim povezane grupe ljudi, nema neprwsuđenih u zatvorima i logorima, nema masovnog ubijanja i masivnog kršenja osnovnih ljudskih prava i sloboda!
  Režim još nije dospio u tu fazu, što ne znači da neće, kako je na dobrom putu da tamo jednom i stigne, ako ovako nastavi!
  Režim je, bez svake sumnje, kriminalni!
  Đe je organizovani kriminal u sprezi sa nosiocima vlasti u potpunosti preuzeo državu, zarobio institucije, opljačkao državnu imovinu
  i svoje građane. Koji se, taj režim, u atmosferi svakovrsne diskriminacije, nacionalne i polne, silom održava na vlasti; svojim kriminalnim aktivnostima devastira socijalnu i ekonomsku bazu i strukturu društva, demokratske procedure, kao i sve vitalne državne funkcije!
  U tom smislu, takva Crna Gora nije funkcionalna i demokratska država.
  Najbliže bi je opisala brutalna i duboko kriminalizovana despotija, nastala na razvalinama bipolarne strukture svijeta.
  U tmuši geopolitičkog prepakivanja i neoliberalnog umrežavanja!
  Ostavljena, još i pomagana od Gospodara globalnih promjena, kao anti-srpska i anti-ruska predstraža na Balkanu, uz ostale BJR koje imaju istu namjenu i svrhu!
  Kako je jedino tako moguće objasniti decenijsko opstajanje ovakve kvazi-države na međunarodnoj sceni.
  Kao oruđe u rukama moćnih, globalnih igrača koji joj čuvaju leđa i drže u životu, nakazu od države. Batutistan u srcu Evrope!
  Kako je ona sve to, može biti i nešto grđe, ali još uvijek nije zločinačka!
  Kako odmjereno i argumentovano valja govoriti o svemu, svemu dati pravu mjeru, da bi vam se vjerovalo!
  Finese određuju sudbinu iskaza! Poruku čine uverljivom i razgovetnom, obezbeđuju bolju komunikaciju, podupiru pravilnu recepciju i učvršćuju povjerenje!
  Uvijek valja govoriti to što jeste, ne dosoljavali nepotrebno, kako to može da se vrati kao propagadni bumerang!
  Kako se negativni efekti “ predoziranja “ i preteranog pritiska na javnost, mogu ponajbolje videti na amaterskoj predstavi i zamješateljstvu tzv. državnog udara!!! … Glupost očajnika!
  Dakle, dovoljna nam je istina bez svakog preterivanja, kako je i ona odveć grozna : režim Mila Đukanovića je neka vrsta “ institucionalizovane “ kriminalne države. Đe sve poluge vlasti u svojim rukama drži povjezana i hijerarsijski organizovana kriminalna organizacija u sprezi sa nosiocima najviših državnih funkcija!!!
  Kakvih je, takvih država poput Crne Gore, malo u svijetu.
  Malo li je to!?
  Pa da dosoljavamo!?

  p.s. Samo uzgred … Prirodom posla, počesto sam bio u prilići da upozorim da se javnom komunikacijom moraju baviti usko specijalizovani stručnjaci. Da bavljenje propagandom, pa i političkom propagandom, podrazumjeva stručne timove. DA SE PROPAGANDO DJELOVANJE BAZIRA NA NAUCI. Da je i taj segment ljudskog djelovanja, u međuvremenu, dobio naučnu autorizaciju, ozbiljan sistem public relations.
  Naučnu disciplinu koja stvara i podržava dobru REPUTACIJU, sa ciljem da se ostvari bolje razumjevanje, kao i da se utiče na MIŠLJENJE I PONAŠANJE ciljane javnosti!
  I onda, i danas, na to je gledano sa primitivnom, skorjevićkom indignacijom, skoro prezirom!?
  Srbi imaju jedno, u najmanjem čudno shvatanje : da će istina i pravda svakako pobjediti!???
  Kako nije!!!
  Kako je, da za malo uprostimo, pobjedila struka!
  Pobjedili su nas PROPAGANDNI stručnjaci … Ruder Finn … etc.
  … Kako je jedno znati, a nešto sasvim drugo znati komunicirati sa javnošću!!!

 3. 0
  0

  Ja naprotiv mislim da se oni sprdaju sa nama!
  Stoput grđi, sa nama, sa narodom se sprdaju, moj Anonimni prijatelju.
  … Još se ni kraja tome ne nazire!

 4. 0
  0

  Slažem se sa Djikanom u smislu da ta njihova sprdnja sa nama proizlazi iz njihove arogancije,oholosti,totalnog gubitka osjećaja za realnos.Dakle,najgorih i najnižih ljudskih osobina!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here