Насловна Друштво Предсједниче Караџићу, срећан ти рођендан

Предсједниче Караџићу, срећан ти рођендан

9
ПОДИЈЕЛИ

Србски народни покрет – Избор је наш, упутио је рођенданску честитку првом предсједнику Републике Српске, др Радовану Караџићу, који данас пуни 71. годину.

„Желимо Ти добро здравље и Божију благодат да „уским путем“ досегнете Небеске висине. Праштајте нам, што као народ нисмо привољели власти Српске Републике да Вама и Вашој породици ублажимо невоље које сте имали све ове године, и то зато што сте помогли у томе да се спријечи понављање геноцида над српским народом, што нисте дозволили братоубилачки рат, вратили вјеронауку у школе“, пише у честитки упућеној др Караџићу.

Како кажу, утјеха је њихова у томе што знају да Господ Бог, оном кога воли, ставља „трнов вијенац“.

„Изгледа да тако чини и српски народ. Он својим херојима додатно „на плећа“ ставља тешкоће, и то зато да би се још више прославили, и као злато у огњу, јаче засијали, али и због својеврсне опомене и страха онима који би олако да воде велики српски народ. Нека вам је срећно! Живјели предсједниче!“, поручили су из Србског народног покрета – избор је наш.

ПОДИЈЕЛИ

9 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Све највећи Срби су из Херцеговине и Црне Горе, то доказују личности попут Радована Караџића из Петњица код Шавника и Ратко Младић рођен у Калиновику!

    Нека дуго живе наши хероји и да вас дочекамо на слободи, а рак појео изроде који вас продаше и испоручише западним фашистима!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here