Насловна Политика Предраг Секулић наставио полемику са СНП-ом

Предраг Секулић наставио полемику са СНП-ом

4
ПОДИЈЕЛИ

„Ваше присуство и подршка скупу на којем су се поново чули ратни покличи и позив на убијање људи са којима дијелимо исти животни простор само је још једном, по ко зна који пут, до краја разобличило вашу политику. Ваше залагање за европске вриједности (и не мање важно – хришћанске), вриједи само до тренутка док се не зачује нечији националистички позив на окупљање против оних који су другачији. Уосталом, то је био основни разлог због којег смо се и разишли прије 17 година“, навео је посланик Демократске партије социјалиста Предраг Секулић у одговору СНП-у.

predrag sekulic

Секулић је раније оцијенио да је протест против посјете потпредсједника Владе Косова Хашима Тачија Подгорици, „осим уобичајене узалудности, још једном разобличио политику и дјеловање Демократског фронта и СНП“.

Из СНП су навели да је „тврдња Секулића, да лидери опозиције опасно манипулишу и злоупотребљавају емоције невољника који су спас пронашли у Црној Гори, злонамјерна и говори о његовом бијесу“.

„Нажалост, ви сте и даље, и поред протока толико времена, остали заробљеници своје прошлости и немате снаге ни људске храбрости да прихватите оне који су другачији од вас. Добро је што грађани Црне Горе не подржавају вашу националистичку политику и што је Црна Гора данас демократски пуно зрелија него лидери опозиције“, навео је Секулић у одговору СНП-у.

На коментар те партије о његовом књижевном стваралаштву, посланик ДПС-а је казао да је „веома поносан на њега“.

„Уосталом, да сте више читали то што сам писао, ваша срца не би данас била испуњена мржњом према другима и имали бисте снаге и храбрости да се оградите од позива за убијање оних који нијесу исте вјере или нације као ви. И наравно – саопштења би вам била писменија“, казао је Секулић.

4 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Змија унесе немир у лабудове (Секулића и Милића) – усред парења.
  Лабудица Срђан, нашла се у небраном грожђу, сад ће морати да објашњава лабуду шта је тамо тражила.

 2. 0
  0

  Секулићу, све ми се нешто чини да сте, по налозима из вана, управо ви из ДПС-а, због овога што приписујеш СНП-упристали на политичко парење са вашим љубљеним демонкратама попут Месића и Тачија. А из парења са таквима из велике нужде не може ништа бити до фекалија којима сте јуче частили Монтенегро. Месић је почасни грађанин Подгорице, ред је да и Тачија прогласите за почасног грађанина Цетиња и да то турите у серију о Божичној побуни коју управо снима РТВЦГ. Мора да сеТачи убијајући мрске Србе по Косову и Метохији светио за страдале монтенегрине у тој Е VIVA побуни вођеној из Рима.

 3. 0
  0

  Sekuliću glavni si na TV Pink u programu „minut – dva“ uvlačenja u dupe DPS-u.
  Samo što ga je ovog puta, vama iz DPS-a, trajno zavukao Hašim Tači.

 4. 0
  0

  Čujem da je Mitja Drobnič zatražio od Sekulića da pojasni izjavu iz svog prvog reagovanja:“Valjda je i gospodinu Mitji Drobniču danas sve jasno“, zaključuje Sekulić. Biće novog aprenja.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here