Насловна Друштво Позив Марку Закербергу да окуша живот у Црној Гори

Позив Марку Закербергу да окуша живот у Црној Гори

0
ПОДИЈЕЛИ

Оснивач Фејсбука Марк Закерберг позвао је у среду кориснике ове друштвене мреже да му помогну у проналажењу нове идеје за изазов који би спровео у дело 2015. године. Ми му предлажемо најтежи – дођи у Црну Гору да живиш као ми. Али без трикова и чланске карте ДПС-а. Чик! 

mark-zakerberg

„Сваке године прихватам нови изазов како бих проширио своје видике и научио нешто ново о свету мимо мог посла у Фејсбуку“, написао је Закерберг на свом Фејсбук налогу.

Ту је и листа претходно испуњених циљева као што је обавеза да научи мандарински језик, да сваког дана упозна нову особу која не ради на Фејсу, да дневно напише по једну захвалницу неком ко је свет учинио бољим, да постане вегетаријанац или да једе месо само од животиња које је сам убио, те да свакодневно носи кравату.

„Недавно ме је неко питао који ће бити мој изазов за наредну годину, а ја сам одговорио да желим овог пута да од других добијем нову идеју“, казао је млади амерички предузетник.

Неколико корисника популарне друштвене мреже се већ одазвало на његов позив, а један од предлога је гласио „Спреман да једеш пацове и мачке које ћеш сам убити?“. Извесна Синтија му је предложила да сваког месеца прочита по једну нову књигу, а Едерлин да научи да свира неки инструмент.

Ми му предлажемо најтежи: Дођи у Црну Гору, покушај да живиш као ми, ако си толико одважан. Наравно, трикови попут учлањивања у ДПС, не важе! 

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here