Насловна Политика Позитивна: Опозиција да преиспита признавање резултата

Позитивна: Опозиција да преиспита признавање резултата

0
ПОДИЈЕЛИ

Press-Mladen-Bojanic-za-sajt-2

Опозиција треба да преиспита признавање резултата локалних избора, јер је Демократска партија социјалиста (ДПС), наставила и појачала праксу злоупотребе државних ресурса, сматра шеф посланичког клуба Позитивне Црне Горе, Младен Бојанић.

Коментаришући резултате локалних избора на којима је ДПС освојио апсолутну власт на Цетињу и у Мојковцу, док му у Петњици за то недостаје један мандат, Бојанић је рекао да такав исход посљедица повећаних злоупотреба.

„Што се Позитивне тиче не можемо бити разочарани у свој резултат, јер су ово наши први локални избори на Цетињу, на којима смо на другом мјесту. Није нам само то била амбиција јер смо мислили да ће Цетињани казнити ДПС“, казао је Бојанић Дану.

Он је навео да ће у Позитивној анализирати резултате, и, како је казао, видјети да ли се има смисла бавити политиком када институције које треба да штите од злоупотреба, дају „вјетар у леђа ДПС-у“.

„Чека нас озбиљан разговор унутар партије, као и са осталим опозиционим странкама, да бисмо видјели који је најбољи одговор на очигледне злоупотребе“, казао је Бојанић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here