Насловна Политика Позитивна најавила могућност бојкота због афере "Снимак"

Позитивна најавила могућност бојкота због афере "Снимак"

0
ПОДИЈЕЛИ

Press-Mladen-Bojanic-za-sajt-2

Афера „Снимак“ треба да добије свој политички и правосудни епилог, а не површну истрагу тужилаштва“, казао је Бојанић.

Потпредсједник Позитивне Црне Горе Младен Бојанић казао је да не искључује могућност да се и та партија укључи у бојкот парламента, уколико Демократска партија социјалиста (ДПС) настави да минимизира димензије афере „Снимак“.

Бојанић је јуче на Колегијуму предсједника Скупштине поручио да Позитивна има праг толеранције до којег може жртвовати партијске интересе.

Он је рекао „Вијестима“ да Позитивна неће прећи преко афере „Снимак“, и додао да ће даљи потези Позитивне зависити од законских рјешења које ће предложити Радна група за изградњу повјерења у изборни процес.

„Афера ‘Снимак’ је јако крупан проблем и важно је разоткривање цијелог система. То је нешто преко чега нећемо прећи. Ми се нијесмо одлучили на бојкот, али сам рекао да у неком моменту не искључујемо ни неке радикалније мјере, па ни бојкот“, казао је Бојанић.

Бојанић је истакао да Позитивна Црна Гора тражи да афера „Снимак“ добије свој политички и правосудни епилог.

„Нећемо дозволити да афера ‘Снимак’ прође овако како покушавају да је заврше из владајућих странака. Тражимо да она добије свој политички и правосудни епилог, а не на основу површне истраге тужилаштва“, казао је Бојанић.

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here