Насловна Политика Позитивна: ДПС покушава да спријечи неизбјежни губитак власти

Позитивна: ДПС покушава да спријечи неизбјежни губитак власти

0
ПОДИЈЕЛИ

Press-Mladen-Bojanic-za-sajt-2

Куповином гласова уочи предстојећих локалних избора, Демократска партија социјалиста (ДПС) покушава да спријечи или одложи неизбјежни губитак власти, сматрају у Позитивној Црној Гори.

Лист Дан је објавио да је функционер цетињског ДПС-а Рајка Касом нудила новац пред локалне изборе у пријестоници у замјену за гласове за ту странку, о чему, како су навели, свједочи аудио-снимак који је у понедјељак објављен на YouTube.

Потпредсједник Позитивне Младен Бојанић казао је агенцији МИНА да нови докази јасно говоре о томе да активисти ДПС-а нијесу прекинули вишегодишњу праксу куповине гласова.

„Напротив, након ‘мажења’ чланства и обећања запослења по моделу ‘један запослени – четири гласа’, нови-стари ДПС поштолози и рибари људских душа настављају да крстаре Цетињем, Мојковцем и Петњицом и за 100 ЕУР по гласу покушавају да спријече или одложе неизбјежни губитак власти“, навео је Бојанић.

Према његовим ријечима, они „опијени тврдоглавошћу њиховог идола у одбијању утврђивања одговорности за актере афере Снимак, не схватају да ће након пада власти ДПС бити први на удару правосудних институција“.

„Шеф ће можда наћи заклон, али извршиоци његових одлука ће бити незаштићени и потпуно изложени према тужилаштву и судовима. Исти они ДПС функционери који им сада дају директиве, приложиће их као жртву којом ће себе заштитити“, сматра Бојанић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here