Насловна Политика Позитивна: Афера Снимак је оголила истину до краја

Позитивна: Афера Снимак је оголила истину до краја

0
ПОДИЈЕЛИ

pozitivnaaa

Афера Снимак и даље потреса јавност у Црној Гори, након саопштења ДПС-а у којем се отворено напада Дарко Пајовић, Позитивна Црна Гора је такође изнијела и аргументовала своје мишљење о афери и њеним последицама.
,,Афера „снимак“ је ову истину оголила до краја, и вјерујемо да ће тих и таквих доказа бити још, и зато је било потребно да грађани знају да државу не угрожавају они који откривају истине, већ они који креирају безнађе како би они који крађом на изборима једва добију 40 %, наставили да се лично богате на рачун државе и свих њених грађана“, наводи се у саопштењу Позитивне Црне горе.

Саопштење достављено порталу ИН4С преносимо интегрално.

Док врх ДПС-а понавља тезу да је афера „снимак“ напад на државу, они би требало да знају да ДПС није држава већ да је то странка која врши власт. Власт коју су добили тако што су крали на изборима и то је афера ,,снимак“ јасно показала свим грађанима Црне Горе. То је разлог зашто је она објелодањена јавности.

Стога, умјесто што врх ДПС-а замајава јавност инфантилним причама, они треба да објасне како то да је за запошљавање битно да донесете четири сигурна гласа, а не да сте завршили школу или да сте способан и ефикасан радник? Како то да су грађани варани у нади да ће добити кредит који нисте ни мислили дати, иако рачунате на њихове гласове?
Како то да код елементарних непогода и социјалних давања није битно у колико сте тешкој ситуацији, већ да ли вас локални ДПС шеф мисли помазити или не? Да подсјетимо, ДПС путем писања и бирисања из бирачког списка, поништавања важећих листића, убацивањем по 30-40 листића у гласачку кутију и измишљеним гласањем путем писма краде од 6 до 10 мандата за Скупштину Црне Горе? И на крају, зар врх ДПС-а мисли да је то изборна воља грађана, кад ни након толиких крађа које описује афера ,,снимак“ не могу добити ни 40 % на изборима?

Све остале неозбиљне и неодговорне приче које долазе са адреса креатора екстрапрофита са Завале и крађе из афере Сателит говори да на врху власти имамо групу превараната који хоће да проћердају државу и униште перспективу будућих генерација зарад својих вила, луксузних аутомобила и милионских рачуна у иностранству. Зато је добро да грађани, када гледају у те виле и луксузне аутомобиле и када слушају о њиховим милионима, знају како и на чијој муци су они ,,зарађене“.
Афера „снимак“ је ову истину оголила до краја, и вјерујемо да ће тих и таквих доказа бити још, и зато је било потребно да грађани знају да државу не угрожавају они који откривају истине, већ они који креирају безнађе како би они који крађом на изборима једва добију 40 %, наставили да се лично богате на рачун државе и свих њених грађана.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    mislim da je crnoj gori i previše prilče o aferi snimak… Muka nam je oko toga, dajte nam onu omladinu što je organizovala antikorupcijski marš

  2. 0
    0

    Коме ви причате? Доста је приче, крените реалније да се боите за овај народ иначе они неће бирати методу како да вас одувају

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here