Насловна Насловна Постигнут договор у Будви: Краповић и Царевић се ротирају на мјесту градоначелника

Постигнут договор у Будви: Краповић и Царевић се ротирају на мјесту градоначелника

8
ПОДИЈЕЛИ

У Будви је формирана нова власт. Након преговора који су трајали дуже од два мјесеца напокон је постигнут договор између двије највеће политичке снаге – Демократског Фронта и Демократске Црне Горе.

Договор о формирању власти подразумијева да прве двије године мандата предсједник општине буде носилац листе Демократа Драган Краповић, а друге двије кандидат Демократског Фронта Марко Бато Царевић.

Подсјетимо, четири опозиционе партије и коалиције, потписале су прије избора споразум да неће стварати коалиције са ДПС-ом, а одмах након избора, прогласиле побједу и најавиле формирање постизборне коалиције. 

Један од кључних приоритета је да се сачувају будвански ресурси од деградација и непланске градње и да се валоризују у складу са  интересом грађана Будве и Црне Горе  Буљарица, Јаз, Лука Будва, острво Свети Никола, Стари град Будва, Краљичина плажа, плажа “Перчин“.

Како је речено раније, када је ријеч о кадровској политици, коалициони партнери ће се руководити принципима компетентности и некомпромитованости, уз посједовање моралних квалитета и угледа који ужива у локалној заједници.

8 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Aj nek je sa srecom pa i u kotor da se zdogovorite. Samo zajedno mpzete do pobjede manje sujete medju sobom i za gradjane je bolje samo radite suprotno od dps kako je radio i bicete stostruko bolji

  2. 0
    0

    Честитамо.Побједа у Никшићу и на нивоу читаве Црне Горе више не долази у питање.ДПС је готов.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here