Насловна Политика Последњом карикатуром Шарбоније „предвидео“ напад у Паризу

Последњом карикатуром Шарбоније „предвидео“ напад у Паризу

1
ПОДИЈЕЛИ

Стефан Шарбоније, главни уредник сатиричног недељника Шарли Ебдо који је убијен у данашњем терористичком нападу на редакцију у Паризу, својом последњом карикатуром као да је предвидео масакр.sarlidebeo

Он је нацртао наоружаног екстремисту који говори: “Још нема напада у Француској. Причекајте, имамо времена до краја јануара да пренесемо наше новогодишње жеље”.

Најмање 12 људи је убијено, а десет рањено када су маскирани нападачи наоружани аутоматским пушкама упали у редакцију сатиричног листа „Шарли Ебдо“, у центру Париза, познатог по карикатурама муслиманских лидера.

Према последњим информацијама, нападачи су имали списак људи које треба да убију, на којем је било и име главног уредника Шарбонијеа.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    Боли, заиста боли, као и онда када су НАТО АВИОНИ УБИЛИ ТРОЈЕ НЕДУЖНЕ ДЈЕЦЕ У МУРИНИ (!?), ПА МАЛЕНУ МИЛИЦУ РАКИЋ У ЈУГОИСТОЧНОЈ ЕВРОПСКОЈ ПРЕСТОНИЦИ Б Е О Г Р А Д У И,И,И… ПОКОЈ НЕДУЖНО ПАЛИМА, А ГОРКО ПРОКЛЕТСТВО ДАНАШЊЕГ ХРИСТОВОГ РОЖДЕСТВА НАД НАЛОГОДАВЦИМА И СИЈАЧИМА МРЖЊЕ И ТОМАХАВК-ДЕМО(Н)КРАТИЈЕ!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here