Последње Вијести

УРА: Морамо створити услове да омладина остане у Улцињу

Синоћ је у анамалском подручју, ГП УРА почео са директним разговорима са грађанима Улциња у сусрет предстојећим локалним изборима у том граду.

Радуновић: Има ли веће нелагоде за Подгоричане, од чињенице да је Стијеповић градоначелник?

И тако је Подгоричка скупштина из 1918. године синоћ послужила Стијеповићу да замаскира незнање, нерад...
video

Високи функционер СНС-а оптужује АНБ Црне Горе за хаос на дербију (ВИДЕО)

Како је казао, неко је желио да искреира сукоб великих размјера, гдје би "власт била оптужена да не може утакмицу да обезбиједи, гдје бисмо имали мртвих".

Састанак ОО ПзП Будва: Здраве основе власти почетни корак

Главна тема састанка била је актуелна политичка ситуација, као и планирање Изборне скупштине Општинског одбора ПЗП Будва, која је заказана за 28. јануар 2018. године.

Спријечена ликвидација у Бару, ухапшена осумњичена

Претреси су и даље у току, а до сада је одузета већа количина оружја и муниције.

Жесток одговор Захарове на изјаву Бориса Џонсона

„Игра слободних историјских паралела, попут оних које је повукао шеф Форин офиса, може га одвести још даље, па да једног предивног дана тако креативан и екстраординаран види у својој земљи, на пример, острво Лезбос“

Нове теорије хрватских медија: „Освета“, „дуг за дрогу“…

Шесторица Сплићана који су ухапшени након бруталне туче на утакмици Црвена звезда-Партизан у Београду неће се тако брзо вратити у Сплит, пишу хрватски медији.

Стијеповић: Кад се помене Подгоричка скупштина осјетим горчину

Градоначелник Подгорице Славољуб Миго Стијеповић, гостујући у емисији "Жива истина" говорио је о предстојећим локалним изборима, као и о стогодишљици од Подгоричке скупштине, преноси Антена М.

Миличковић: Митровић ће одговарати за пљачку

Ја ћу, г. Митровићу, на првој сједници Скупштине акционара ЕПЦГ тражити и да изађете из Борда директора ЦГЕС-а ако Вас прије тога не смијени Миливоје Катнић или Луиђ Шкреља.

Бећковић: Косово пре Косова

У косовском предању нема ничег што се коси или спори са другим народима, сем ако није грех и голо постојање, и само припадање једном народу.

КОЛУМНЕ