Насловна Политика Поруке из Чеченије: Јачати пријатељске односе ЦГ и Русије

Поруке из Чеченије: Јачати пријатељске односе ЦГ и Русије

1
ПОДИЈЕЛИ

Вишевјековне пријатељске везе Црне Горе и Русије треба продубљивати у обостраном интересу, развијајући економску, културну, духовну и политичку сарадњу на најбољим основама, оцијењено је на састанку у Руској Републици Чеченији којем су присуствовали лидери ДФ-а и ДНП-а, Андрија Мандић и Милан Кнежевић.

Током првог дана радне посјете Руској Републици Чеченији, делегацију општине Плав, у саставу, предсједник Орхан Шахмановић, секретар Мирза Медуњанин и посланик ДФ- Милун Зоговић, примио је министар иностраних послова Џамбулат Вахидович Умаров.

Након срдачног дочека на аеродрому у Грозном, разговори су настављени у Министарству унутрашњих послова. Црногорска делегација је посебно истакла значај ове посјете која, како кажу, у наредном периоду треба да резултира плодоносном сарадњом на свим нивоима.

čečenija

Лидер Нове српске демократије и један од лидера Демократског фронта Андрија Мандић допутовао је јуче у главни град Цеченске Републике Грозни гдје ће се данас састати са предсједником тог дијела Руске Федерације Рамзаном Кадировом, сазнаје Побједа од више извора из ДФ-а.

Како се истиче, долазак Мандића код Кадирова представља изненађење, имајући у виду да његова посјета није била најављена у јавности.

ПОДИЈЕЛИ

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here