Насловна Друштво Портал израелске обавјештајне службе: Српски воз ће поново кренути на Косово, овог...

Портал израелске обавјештајне службе: Српски воз ће поново кренути на Косово, овог пута с војском

4
ПОДИЈЕЛИ

Српски воз са слоганом “Косово је Србија” који је покушао да уђе на Косово, подсјетник је, више него симболичан, бруталних ратова 90-тих година на Балкану, пише  “Debkafile”, портал израелске војне обавјештајне службе.

Двије војске су спремне за битку: 60.000 српских војника, а само око 6.000 војника Безбједносних снага Косова, укључујући у ову бројку и резерву, пише овај сајт, који се позива на ријечи предсједника Србије Томислава Николића, који је рекао да “ако Срби буду убијани, послаћемо војску на Косово”, пише даље “Debkafile”

Додаје се да су на Балкану вођени брутални ратови, али уз америчку помоћ и подршку за муслиманске земље – Босна, Косово – омогућена је привремена стабилност. Ова политика подршке за Косово из Америке настављена је од предсједника Била Клинтона па све до Барака Обаме, али чини се да је то доба завршено србијанским возом који је кренуо према Косову, пише “Debkafile”.

Према писању овог портала, српски воз ће поново покушати да уђе на Косово, сада након инаугурације Доналда Трумпа, новог предсједника Сједињених Америчких Држава. “Ако буде нападнут од стране полицијских снага Косова, онда ће србијанска војска интервенисати и ући ће на Косово, али чак и ако не буде нападнут, очекује се да србијанска војска умаршира након воза“.

Према овом израелском wеб порталу, који је урадио садржајну анализу, али не спомиње своје изворе, Трампу ће ова интервенција бити представљена као интервенција ради заустављања исламске радикализације у Европи.

4 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Treba zaustaviti sirenje islamskih fundamentalista ka evropi. Jedini nacin je konacno prisajedinjenje Srpske sa Srbijom i iskorenjivanje islamskog fundamentalizma u Srpskoj oblasti Kosova i Metohije kao i severa Albanije.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here