Насловна Политика Поповић: Западу је одговарало да сликом о спаљеној амбасади сакрију слику о...

Поповић: Западу је одговарало да сликом о спаљеној амбасади сакрију слику о спаљеној земљи

1
ПОДИЈЕЛИ

У фебруару 2008. године су Сједињене Америчке Државе, Велика Британија и њихови савезници покушали да, разбојништвом, растуре једну државу. Да Србији, супротно међународном праву, отму Косово и Метохију. Управо је отимачима било важно да се прикрије истина, на ма који начин. Њима је, а не Србији, било важно да се, кроз слику о спаљеним амбасадама, сакрије слика о бомбардованој и спаљеној земљи, каже Др Александар Поповић из Демократске странке Србије.

dss

„Нити је тадашњој српској Влади, нити опозицији било у интересу да се суштина о растурању једне државе замагли. За то су, за лаж и спиновање, мајстори Тони Блер, Алистер Кембел и остали њима слични ликови, они који су у Уједињеним Нацијама тврдили да Ирак има хемијско оружје, они који су наоружавали Ал Каиду, они који су увели у хаос Либију, Сирију и Украјину и омогућили стварање тзв. „Исламске државе“, додаје Поповић.

Поповић каже да за седам година колико ДСС није на власти није се појавио ниједан једини доказ о умешаности странке или ма ког њеног члана у инцидент са амбасадама.

„Није ни могао, јер не постоји. Постоји само спиновање западних амбасада и, нажалост, понекад, погрешно уверење некога у Србији да су обмане растурача наше државе истина“, закључује Поповић.

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here