Насловна Политика Поповић: Бечић је опасност за Јоницу и њене менторе

Поповић: Бечић је опасност за Јоницу и њене менторе

6
ПОДИЈЕЛИ

,,Заиста се немам намјеру детаљније бавити наводима, који се тичу нетачних напада на Алексу Бечића, од стране дугогодишње посланице и чланице Вијећа за националну безбједност, јер је јасно цјелокупној јавности гдје станују истина, докази и принципи, као и ко безрезервно и безинтересно брани интересе грађана и исказује њима пуну лојалност“, саопштила је Зденка Поповић.zdenka popovic

Бивша функционерка СНП-а, реаговала је на саопштење Снежане Јонице. Поповић сматра да је Алекса Бечић јасно нагласио на сједници одбора СНП-а да је управо Јоница водила капању против њега.

По њеној интерпретацији Бечић је на сједници Главног одбора одржаној 1. фебруара  директно оптужио Снежану Јоницу да је стајала иза прљаве кампање против њега и свих оних који га подржавају.

„Ти си једна од тачака раздора у СНП-у свих ових година, а драго ми је што се ја и ти налазимо на различитим таласним дужинама по много чему“, казао је тада Бечић Снежани Јоници.

Иако је, након добацивања са мјеста, позвао да послије њега узме ријеч како би отворили све што је нејасно, госпођа Јоница је заћутала. О разлозима ћутања, сувишно је говорити“, наводи се у даљем реаговању.

Поповић даље напомиње да јој је јасно због чега се двојац у СНП-у (Милић-Јоница) плаши Алексе Бечића, јер се коси са ,,њиховим сарадницима“.

Након сједнице Алекса Бечић је свим представницима медија, који су се налазили испред сале саопштио да напушта СНП, образложивши разлоге напуштања и посебно истичући да апсолутно ништа не вјерује Срђану Милићу и Снежани Јоници. Као неко ко познаје Алексу од кад је као омладинац ушао у политичке воде, тврдим да му је долседност и достојанство, како у зивоту, тако и политици изнад свега, а ако треба наћи примјере оних којима дата ријеч не значи ништа, то је управо поменути двојац.

Мени је јасно да Алекса представља сметњу и опасност за госпођу С.Јоницу и посебно њене менторе, али наду, енергију и нову снагу коју препознају грађани не могу зауставити. Господо, наставите да радите са партнерима и сарадницима у медијском подземљу и режимским помагалима, јер међу грађанима партнере нећете наћи“, наводи Поповић.

На крају Зденка Поповић је позвала све младе људе да стану иза концепта који промовише Бечић.

,,Свака земља би била поносна да има чистог, стручног, образованог и храброг лидера какав је Алекса Бечић, а пошто сам сигурна да Црна Гора има још таквих младих људи позивам их како оне који су се већ прикључили, тако и све остале да одлучно стану иза концепта који Бечић промовише, не обазирући се на интересџије и профитере јер њихови мотиви и задаци су свима јасни и познати“, закључила је Поповић.

6 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Tako je Gospodjo,Zdenka,raskrinkacemo,glavatog izdajnika Milica,Jonicu iLalosevica,tri najveca unistitelja SNp-A,Mislim,da na iduce izbore,poslanika nece imati,jer je svako ih prepoznao,po korumpiranosti,bahatosti,npr,Lalosevic,je unistio opstinski odbor u Baru,koji je nekada ima oko 10000 glasaca,sve ih je 2 ili 3 odbornika!Lalosevic je covjek Miska Vukovica,koji ga je ubacio u posao u Meljinama,dje tuce 5000 eura platu,zato ga i nema u poslanicke klupe(isplativije je kod Arapa)!!Nadam se i duboko vjerujem da ce ta gamad iz SNP-A,Nestati sa politicke scene Crne Gore,i vjerujem duboko da je Mladi Aleksa Becic,posten,nekorumpiran,dosljedan,i uz njega,Abazovica,i jos dosta mladih i pametnih ljudi,da se moze jos nesto promijeniti u ovoj truloj drzavi!!!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here