Насловна Издвојено Понижавајућа кампања за Брегзит

Понижавајућа кампања за Брегзит

2
ПОДИЈЕЛИ

На званичном профилу кампање за излазак Велике Британије из ЕУ, гласаче убеђују порукама које упућују да ускоро улазе Србија, Црна Гора, Албанија и Македонија и да тек онда следе невоље за Британце…

Србија је тако постала један од аргумената у маркетиншкој борби захуктале кампање у Британији уочи референдума за излазак из Европске уније, популарном Брегзиту.

Борци за Брегзит пронашли су неколико идејних решења која гласачима треба да објасне да је ЕУ ионако прескупа за грађане Уједињеног Краљевства, и да ће то тек постати када дође до проширења европске породице народа.

На званичном профилу кампање „leave“ (излазак), објављена је предреферендумска реклама која у буквалном преводу поручује „Албанија, Македонија, Црна Гора, Србија и Турска улазе у ЕУ. Озбиљно.“

2 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Srbija ne ulazi u EU. Srbija nece niti se sprema da se uclani u ono sto je vec postojalo i propalo, a to je Hitlerovo vidjenje Unije. To sto nasi kvazi politicari pricaju, to je samo da bi se domogli love, ako moze, oni su samo prevaranti i nista vise, tu nema nicega ozbiljnog. Zato Velika Britanijo budi spokojna i sa toga spiska izbrisi i zaboravi Srbiju i prestani njome da se bavis, gledaj svoja posla.

  2. 0
    0

    Nemaju pravo plašiti svoje građane Albancima, Bošnjacima i Turcima jer to su upravo njihovi i američki „trojanski konji“ na Balkanu! Isto važi i za apsolutno sve marionetske „režimčiće“ u Beogradu, Podgorici, Skoplju, itd.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here