Насловна Друштво Помозимо малој Марији са Цетиња

Помозимо малој Марији са Цетиња

2
ПОДИЈЕЛИ

Марија Мартиновић, осмогодишња дјевојчица са Цетиња, болује од тешке и ријетке болести – тумора бубрега. Када је имала свега осам мјесеци Марији је одстрањен један бубрег, али се болест, на жалост, проширила и на други.marija cetinjeПослије вишегодишњег лијечења и вишемјесечне хемотерапије у последње вријеме, испоставило се да јој је неопходна операција. Опеарција је заказана половином марта текуће године у дјечјој болници Св. Јуде у Мемфису, САД – једној од ријетких установа у свијету која лијечи овакав облик тумора.

Како породица мале Марије није у могућности да сама обезбиједи средства за трошкове пута и боравка у Америци, који су веома велики и износе 20 000 евра, то им је финансијска подршка неопходна.

Зато позивамо све људе добре воље, да свако према својим могућностима учествује у овом богоугодном и човјекољубивом дјелу.

Своје прилоге можете уплатити на рачун Ерсте банке, бр. 540-3209731697.
За уплате из иностранства:

OPPOMEPG Erste Bank AD Podgorica, MЕ, 

ME 25540000003209731697.

2 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Ne grijesi se ana,svako ko moze treba da pomogne,ovdje nema podjela ama bas nikakvih,neko evro neko 10 neko vise koliko ko moze, ovdje svi polazemo ispit iz ljubai i vjere u Boga,ne poznajem nikoga ali i da poznajem sve je isto,ko nebi pomogao ovom Bozjem stvorenju,pokazimo da da smo u ovakvim teskim trenucima spremni jedini drugima da priskocimo u pomoc,jedino tako i nikako drugo,vjerom ljubavlju i naravno i novcem treba pomoci da se spasi ovo dijete.
    Mislim da svako iz inostranstva moze uplatiti 50 evra ,a svako iz Crne Gore ko ima bilo kakvu firmu 20 ,da li nas ima toliko da se spasi ovo dijete.Nadam se da ima !

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here