Насловна Мозаик Помогнимо малој Селени

Помогнимо малој Селени

0
ПОДИЈЕЛИ

Трогодишњој дјевојчици Селени Мандић дијагностификован је неуробластом, канцер који се развио у стомаку и метастазирао на коштаној сржи.

Њени родитељи Аида Рамусовић и Брано Мандић стога су покренули донаторску линију гдје се може уплатити новац за лијечење ове дјевојчице.

За покривање дијела трошкова које ће трајати око 18 мјесеци у Дјечијом болници у Синсинатију, у Сједињеним Америчким Државама, породици ће бити потребно 200.000 еура.

“Свака помоћ појединца или организације чини да наша нада траје дуже. Пуни смо наде и већ смо дирнути многим доброчинствима, охрабрени да затражимо помоћ. Лијечење неуробластома у овом стадијуму болести обично садржи серије хемиотерапија, оперативно одстрањивање тумора, трансплатацију коштане сржи и радиолошку терапију, али ми вјерујемо да Селена може побиједити. Вјерујемо да ће се вратити у загрљај својој сестри близнакињи Ники”, казали су родитељи.

Новчана средства за подршку Селенином лијечењу можете уплатити на жиро-рачун: 565-0100100035876-65 на име Аида Рамусовић.

Потребне податке за уплату из иностранства можете наћи овдје. Ту је и Фацебоок страница, као и сајт.

Или пошаљите СМС садржаја 3 на број 14543. Цијена поруке је један еуро.

Помогнимо сви малој Селени!

ПОДИЈЕЛИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here