Насловна Насловна Полицијски терор због Тачија: Привођења учесника протеста, организатори задржани (ФОТО)

Полицијски терор због Тачија: Привођења учесника протеста, организатори задржани (ФОТО)

7
ПОДИЈЕЛИ

Taci-PG.policija 02

Црногорска полиција на све начине покушава да минира протест у Подгорици, поводом доласка ратног злочинца Хашима Тачија.

Протест организују Савез удружења расељених у Црној Гори, Удружење Црногораца Метохије и Удружење породица киднапованих, несталих и убијених на Косову и Метохији „Божур”.

 Taci-protest-PG-05

Полиција је тако наредила да се угаси разглас на бини док је емитована Пркосна пјесма, како се не би „реметио мир“ док разговарају Тачи и његови црногорски домаћини.

Истовремено, полиција је више од сат задржала организаторе протеста – предсједника Савеза удружења расељених Косова и Метохије Миленко Јовановић и предсједника Мировног покрета „Не у рат – не у НАТО“ Гојка Раичевића.

Taci-protest-PG-06

Осим детаљног претреса и легитимисања, полицију је занимао и садржај транспарената који требају да се појаве на протесту. Незванична информација јесте да је тужилац чак тражио и њихово хапшење.

Полиција је током читавог јучерашњег дан позивала на информативне разговоре на десетине грађана Подгорице, Бара, Сутомора и Колашина, поводом организације протеста испред Виле „Горица“, а са том праксом застрашивања наставила је и током читаве ноћи, као и јутрос.

Taci-PG-policija

Иначе, јаке полицијске снаге под пуном ратном опремом блокирале су читав дио Подгорице у околини Виле „Горица“.

Вилу „Горица“, због доласка Тачија, оптуженог за најтеже ратне злочине, обезбјеђује 650 полицајаца, који су распоређени у неколико кругова.

Тачи, звани „змија“, у Подгорици ће се састати са предсједником државе Филипом Вујановићем, предсједником Скупштине Ранком Кривокапићем, премијером Милом Ђукановићем и шефом дипломатије Игором Лукшићем.

Taci-protest-PG03

Некадашњи командант терористичке „ОВК“ вечерас ће посјетити и Улцињ, гдје ће се састати са са представницима албанских партија и јавних личности из Црне Горе.

7 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Tacno je, bilo je vidljivo prisustvo policije.
  Ipak, gospodo ako su I ostali djelovi teksta tacni u smislu da je organizator protesta mogao da pretpostavi, da mu se pomenuto u tekstu moze dogoditi od strane policije, morao je ako treba imati I boksere da izboksuju u svakom smislu, nesmetano odrzavanje, protesta.

 2. 0
  0

  Vrlo jalov protest bez bacenog pileceg jajeta –

  jedina SVIJETLA TACKA GOSPODJA DR,PROFESUR UNIVERZITETA MIRJANA KULJAK !

  DAJTE NJEN VIDEO KLIP

 3. 0
  0

  Ето браћо, видјели смо јаде,
  шта нељуди могу да ураде.
  Кад се новцем и влашћу опију
  крв би својој браћи да попију.
  Но памтите ову срамну причу
  за моћнике што од нас потичу
  како српског сретоше џелата
  и широм му отворише врата.
  Узалуд се српски народ буни,
  на вапаје давно су имуни,
  све би људе огњем сагорели
  само да би крвника довели
  и у Црној Гори угостили.
  Срам их било, шта су дозволили!

 4. 0
  0

  Гојко и Мишко су ветерани за спрдање са системом. Хахаха поћерали су Тачија у хеликоптер за Улцињ, а од предавања о НАТО-у ништа. Јунаци пусти и Тачи и Мило и он вега од Лукшића.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here