Насловна Друштво Полиција у кући одбјеглог Вујовића пронашла арсенал оружја

Полиција у кући одбјеглог Вујовића пронашла арсенал оружја

0
ПОДИЈЕЛИ

Након што је јуче ухапшен рођени брат Мирка Бановића, команданта Специјалне антитерористичке јединице, Маринко Бановић, подгоричка полиција и даље трага за Подгоричанином Ђуром Вујовићем (34), који је прије побјегао из дефендера приликом заустављања возила од стране полиције.

Подсјетимо да су у акцији полиције код Бановића пронађена два снајпера са оптичким нишаном и пригушивачима, као и одређена количина муниције.

Бановић је у понедјељак вече приведен због недозвољеног држања оружја, пошто је полиција претресом возила пронашла двије снајперске пушке с оптичким нишанима и пригушивачима, након чега му је одређено тужилачко задржавање до 72 сата.

Како сазнаје Телевизија Вијести, полиција је јуче у поподневним сатима обавила претрес породичних кућа осумњичених и том приликом код Вујовића пронашла три пиштоља, више стотина метака различитог калибра као и дјелове од појединог оружја.

Према ријечима саговорника ТВ Вијести, све ово прослијеђено је Форензичком центру ради даљег вјештачења јер се, како додаје, засад не може искључити могућност да је Вујовић учествовао у неким ватреним окршајима.

Исти саговорник је казао да претресом Бановићеве куће није пронађено ништа од наоружања.

Истражитељи покушавају да дођу до сазнања да ли су осумњичени планирали да почине неко тешко кривично дјело.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here