Насловна Друштво Полиција трага за двојицом мушкараца који су, наводно, ранили Влаховића

Полиција трага за двојицом мушкараца који су, наводно, ранили Влаховића

0
ПОДИЈЕЛИ

Из врха подгоричке полиције тврде да знају ко је прије двије ноћи, у центру Главног града, ранио Мирка Влаховића (44) и наводе да трагају за двојицом мушкараца, казао је извор Вијести из полиције.

Познати кик-боксер тешко је рањен у пуцњави испред подгоричког кафића “Буда бар”, у Улици Станка Драгојевића када је двадесетак минута након поноћи у њега је испаљено више хитаца и погодила га у предијелу стомака и у обје ноге.

Према наводима Вијести, полиција сумња да је нападач пуцао сакривен иза жбуња на острву које дијели саобраћајницу, а на мјесту одакле је пуцано, наводно су пронађене чауре.

Влаховић је 23. новембра 2014. рањен у кафићу у Подгорици, гдје је такође био ангажован као обезбјеђење. Божо Вујисић, којем се суди у подгоричком Вишем суду, тада је ранио Влаховића и убио свог рођака Игора Милошевића.

Славко Стојановић неће бити смијењен

Директор полиције Славко Стојановић неће бити смијењен јер ужива подршку премијера Душка Марковића, тврде саговорници Вијести, блиски предсједнику Владе.

Марковић је наводно планирао да данас одржи састанак са кључним људима тужилаштва и безбједносних служби, на коме ће бити ријеч о безбједносној ситуацији и даљим кадровским промјенама у Управи полиције и Агенцији за националну безбједност, али упркос кокаинском рату који бијесни на улицама црногорских градова, и чије је резултат више од десет нерасвијетљених убистава, премијер не намјерава да тражи новог шефа полиције.

Саговорници “Вијести” тврде да ће Стојановић данас именовати новог помоћника за Сектор криминалистичке полције, те да ће на мјесто досадашњег шефа СКП-а Милована Павићевића који је у петак поднио оставку, Стојановић за његовог насљедника изабрати пензионисаног функционера тајне службе.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here