Насловна Мозаик Покушај обијања цркве Св. Архангела Михаила у Дољанима код Подгорице

Покушај обијања цркве Св. Архангела Михаила у Дољанима код Подгорице

1
ПОДИЈЕЛИ

Ове сверадосне дане у којима прослављамо Васкрсење Христово, неко или више њих, покушали су да растуже обијањем храма Светог Архангела Михаила у Дољанима. Разваливши врата стара колико и храм, преко 130 година, извршили су преметачину у цркви, отуђили прилоге вјерног народа и причинили доста велику материјалну штету“, казао је поводом немилог догађаја старешина храма Светог Архангела Михаила у Дољанима протојереј-ставрофор Бранко Тапушковић.

Он је додао захвалност службеницима ЦБ Подгорица на фер, коректном и професионално урађеном увиђају.

„Ми ћемо се, у свјетлости Васкрсења, помолити Васкрслом Господу да починиоце уразуми и приведе их покајању, Богопознању и уразумљењу да више не чине оваква непочинства не само на храмовима Божијим, него и кућама сваког становника нашег града“, истакао је Тапушковић.

(Извор: mitropolija.com)

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    Жалостан сам што је Храм, у ком сам се много пута причестио, обијен. Да има Државе и народа, или само Инерције, то се не би десило… Буди спокојан, оче Бранко, антихристи не могу оскрнавити Твој Храм, ничим другим, сем таквим бестијалним делима. Ти си га опојао и освештао, тако, да увек остаје Свет. Тим сулудим чином су антихристи провладини, навукли, својевољно и сами, гнев Божији на себе и на сав свој пород, до петог колена! Нека би се Исус смиловао њиховом потомству! Преклињем Свог Свеца, Арханђела Михаила, да моли Исуса Христа, да не кажњава потомке обијача Његовог Храма, за грехе његових будаластих предника!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here