Насловна Друштво Подршка стиже из свих крајева свијета: Србадијо барска ниси сама! (ФОТО- ПРИЧА)

Подршка стиже из свих крајева свијета: Србадијо барска ниси сама! (ФОТО- ПРИЧА)

20
ПОДИЈЕЛИ

Није пуно прошло од рукометне утакмице Црна Гора-Србија, која се одиграла у Бару. Џентлменски судар на паркету, није испраћен истим маниром и ван њега. Барска омладина ,,наоружана“ тробојкама, грлом и длановима, спријечена је да уђе у дворану и бодри репрезентацију Србије. Све је режирано са највишег нивоа, прво није било карата, па су дијељене ДПС активистима, па им је цијена била и до 50 евра. Остаће упамћена слика момака и дјевојака који су окружени припадницима МУП-а Црне Горе (исти онај МУП који није у стању да сачува своје оружје, али је спреман да угуши све што режиму ,,мирише на српско“). ipp

Ипак да момци и дјевојке из Бара нису сами, показује поштанско сандуче радио-станице ,,Снага народу“. Преко 400 писама подршке из свих крајева свијета је стигло је са јасном поруком: Барска Србадијо ниси сама!

P7040022

P7040024

P7040016

P7040026

P7040027

P7040029

P7040030

P7040032

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

P7040036

P7040034

20 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Pozdrav barskim Srbima, članstvu i rukovodstvu Nove srpske demokratije u Baru, koji ne dadoše da naš grad onoga dana padne u ruke dukljana

  • 0
   0

   Neka sada o partijama nijesu ta djeca i momci clanovi nikakvih partija nijesam ni ja pa sam bio.Pustimo sada tu suplju pricu da Srbe iz Bara predvode tamo neke partije nije to istina.samo mi je malo krivo ne bjese onaj dan Srba iz Podgorice,Budve Niksica,Kotora.A sto se tice Srba iz Bara odavno se zna da se najjace Srpstvo nalazi bas u Baru tako je to stotinak godina ne samo sada.

  • 0
   0

   Писма су слата за БГ јер Милова пошта не улива нарочито поверење. Овако да се не би ‘загубила’ послата су на адресу радија Снага Народа, па ће неко од њих то ручно пренети у Црну Гору.
   Поздрав!

 2. 0
  0

  Живо ме занима да ли је моја разгледница стигла. Изгледа да је једно време стизала само препоручена пошта, а обична не. Њу је неко у београдској пошти „заборавио“ да проследи.

  • 0
   0

   Od koga je braniš? Od kad je braniš? U čemu se sastoji tvoja odbrana? Kojim sredstvima je braniš? Ko je to napada i zbog čega? Zašto si dopustio da ti otmu srce Srbije? Koliko si dana proveo na liniji odbrane protiv NATO-a? Foliraš li se? Lažeš li malo ili mnogo? Jesu li ti dali zadatak da dižeš tenzije ili si svojevoljno počeo da kukuričeš bez razloga? Jesi li, uopšte, normalan i imaš li trunke obraza?

 3. 0
  0

  Bravo momci. Nekada će pasti I odsrbljeni režim. No tada ćemo biti o jadu zabavljeni od srbovanja bivših dukljanah…fela je to.

 4. 0
  0

  Поздрав за стародревни Српски град Бар.Овакве ствари нас испуњавају поносом.Нарочито поздрављам ДЕЛИЈЕ из Бара!!!

 5. 0
  0

  Sreća te ima pruga Bar-Beograd pa srbadija Barska može komotno putovati među srbe kad ovoliko vole Srbiju , dako se kojemu svidi Bijograd pa ostane tako da uživa i srbuje do mile volje .
  A karta jeftina mogu komotno stalno da se voze tamo i amo , no je lješe tamo srbadijo , nijeste ludi da se vrćete !

  • 0
   0

   Нека пруга, него ће ускоро бити ауто бан…замисли, ти отплаћујеш до краја свог живота, ауто пут који се прави за брже повезивање нас Срба…Хебем ти, срећу дукљанску)))))))

 6. 0
  0

  Samo da pozdravim srbadiju Barsku, nijesam ima kad da vi pišem pa vi ovijem putem šaljem pozdrave i čestitke uz pesmu „Selte se selte ćetnici“ od vokalnog soliste Džomića uz pratnju KUD Potonji četkiks!
  Obavezno od gledajte film Povratak u budućnost!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here