Насловна Друштво Савјест само пита да ли је исправно док кукавица пита да ли...

Савјест само пита да ли је исправно док кукавица пита да ли је безбједно (ВИДЕО)

1
ПОДИЈЕЛИ

Када се ми промијенимо, свијет мора да се промијени. То је разлог зашто проширење свијести мијења овај свијет, а то ће додати потпуно другачију перцепцију и интеракцију у смислу вриједности.

Кукавица поставља питање „да ли је безбједно“, сујета ће поставити питање „да ли је популаран“, али свијест само пита:
„Да ли је исправно?“

…и онда дође вријеме, кад појединац мора заузети позицију која није ни сигурна, ни политичка, нити популарна, али он мора да је заузме јер је то исправно….

Аутор овог говора је Дејвид Ајк, британски писац и јавни говорник који се посветио од 1990. истраживању „ко и шта стварно контролише свијет“.

Иначе, он је некадашњи професионални фудбалер, репортер, спортски коментатор и гласноговорник Британске партије зелених, такође је и аутор 20 књига које објашњавају његове погледе.

Стекао је завидну репутацију и наступима на телевизији, али се крајем 80-их престао бавити тиме и почео писати књиге. Прекретница у његовом животу наступила је кад је успоставио контакт са једним медијумом, те кад је у Перуу и сам доживио мистично искуство које га је, каже, дефинитивно отворило за многе спознаје о себи и свијету око себе. Тада је почео да држи предавања и почео је да путује широм свијета.

ПОДИЈЕЛИ

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here