Насловна Друштво Подгорица: Одузето 750.000 комада цигарета без акцизних маркица

Подгорица: Одузето 750.000 комада цигарета без акцизних маркица

0
ПОДИЈЕЛИ

Службеници Сектора граничне полиције – Одјељења граничне безбједности Тузи су, обезбјеђивајући државне границе, а поступајући по оперативним сазнањима, пронашли и одузели 750.000 цигарета без акцизних маркица.

„Наиме, службеници ОГБ Тузи су, 9. 10. 2017. године око 17.30 сати, поступајући по оперативној информацији, у близини путног правца Тузи – Матагужи примјетили комби возило марке рено трафик, подгоричких регистарских ознака, чији је возач покушао да избјегне патролу полиције на начин сто је нагло скренуо и великом брзином се удаљио“.

Како се наводи, акцијом полиције и претрагом терена пронађено је возило без возача у близини једне напуштене куће. Прегледом комби возила пронађено је 75 пакета у којима се налазило 750.000 цигарета марке „Мерлин“ без акцизних маркица и једна ручна радио веза, саопштено је из полиције.

Како додају, око 18-00 сати на лице мјеста се појавио Ж. Ђ. (38) из Подгорице и казао да је он управљао наведеним возилом.

„Лице, моторно возило и ручна радио веза су предати службеницима Одсјека за сузбијање привредног криминалитета, док су цигарете предате службеницима Управе царина – Одсјеку за сузбијање кријумчарења, ради даљег поступања“, саопштено је из полиције.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Основном државном тужилаштву у Подгорици који ће се изјаснити о квалификацији тог догађаја.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here