Насловна Политика Почело пребројавање у ДПС-у: Гегај први ”кукуријекнуо” за Ђукановића

Почело пребројавање у ДПС-у: Гегај први ”кукуријекнуо” за Ђукановића

1
ПОДИЈЕЛИ

Предсједник Демократске партије социјалиста (ДПС), Мило Ђукановић, био би најбоље рјешење те партије на предсједничким изборима, оцијенио је функционер ДПС-а, Никола Гегај.

„Убједљива већина грађана Црне Горе сматра да би кандидовање Мила Ђукановића за предсједничког кандидата било право и најбоље рјешење. Мислим да би свака држава пожељела да има за предсједника човјека као што је Ђукановић, који има неприкосновени рејтинг у јавности као и човјека са највећом снагом и харизмом“, казао је Гегај за Побједу.

Он оцијенио да ће једино било који кандидат који буде био предложен од ДПС-а имати велику подршку мањинских народа, па и Албанаца у Црној Гори.

“А вјерујем и убједљиву подршку грађана Црне Горе. Ово кажем имајући у виду подршку коју ужива наша партија“, казао је Гегај.

Он је навео да је рано говорити о томе како ће ДПС наступити на предстојећим локалним изборима.

„О томе ће, када буде вријеме за то, одлучити општински одбори, уз сагласност Предсједништва партије“, додао је Гегај.

Извор: Агенције 

1 КОМЕНТАР

 1. 0
  0

  “А вјерујем и убједљиву подршку грађана Црне Горе. Ово кажем имајући у виду подршку коју ужива наша партија“, казао је Гегај.

  Sida ili kao se popularno kaze Aids je bolest prosloga vijek odnijela je mnogo zrtava,oko nastnak se i danas lome koplja ,takodje i i oko zastite.
  Na pocetku a i danas je tako, najvise pogadje stanovnike Afrike,da bi se ukljucio u spasavanj populacije u Afric i Vatikan se ukljucio u spasavanju stanovnika slanjem prezervativa ili bolje reci kondoma,da se stanovnici zastite od moguceg prenoenja uzrocnika.Tako je Papa poslao,licno,jednu posiljku kao zank podrske toj akciji, koja se brzo vratila nazad uz naznaku „kondomi ne odgovaju velicini organa stanovnika Afrike“ bili su premali.
  Gospodine Gegaj ako iz ovga mozet izvuc pouku vas kandidat je potrosen i ne kani se jos jedno upotrebiti,to je do sada bila praksa,nesto slicna kao ovo s africkim kondomima koji su bili premali,za razliku od gospdina Djukanovica koji je potrose,pa tesko da se dav puta moze upotrebiti ,jednako kao kondom!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here