Насловна Друштво Почела са радом прва аутобуска станица на КиМ после 18 година

Почела са радом прва аутобуска станица на КиМ после 18 година

0
ПОДИЈЕЛИ

У северном делу Косовске Митровице данас је почела са радом нова аутобуска станица која има осам перона и која ће допринети бољој организацији саобраћаја у граду, побољшати безбедност и омогућити ефикаснији превоз грађана.

Одлуком градоначелника општине Северна Митровица Горана Ракића од сада су сви ауто-превозници у обавези да свој ред вожње обављају искључиво на аутобуској станици, а по претходно планираном и договореном реду вожње са управом станице.

„Данас полази први аутобус за Београд и сви комби превози који долазе из енклава или који долазе из суседних општина, такође ће полазити са овог места. Већ је видљива мања саобраћајна гужва у граду, а за пар дана отварамо и јавну гаражу и самим тим ћемо решити наше саобраћајне проблеме. Ово ће значајно побољшати квалитет живота наших суграђана“, рекао је Ракић.

Представник управе Аутобуске станице Радосав Делибашић је казао да је то прва аутобуска станица на Косову и Метохији после 18 година и да се нада да ће и грађани Северне Митровице бити задовољни, као и да ће доћи до растерећења саобраћаја у граду.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here